Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Maquette Mart'ta Türkçe Altyazı Desteğiyle PS5, PS4 ve PC için Çıkacak

 
Yayıncı Annapurna Interactive ve geliştirici Graceful Decay, birinci şahıs bulmaca oyunu Maquette için çıkış tarihi verdi.

2 Mart'ta PlayStation 5, PlayStation 4 ve PC için çıkacak ve Steam sayfasında belirtilene göre Türkçe arayüz ile altyazı desteği sunacak.

Oyundaki Kenzie ile Michael karakterlerine Bryce Dallas Howard ile Seth Gabe seslendirecek.

Oyunun tanıtım yazısı:
 

Maquette her binanın, bitkinin ve nesnenin aynı anda hem küçük hem de inanılmaz derecede devasa olduğu birinci şahıs bakış açısına sahip tekrarlamalı bir bulmaca oyunudur. Maquette bunu, dünyayı M.C. Escher'in yapıtlarına benzer bir şekilde tekrarlamalı olarak bükerek mümkün kılar.
 
Dünyanın merkezine gittiğinde binaların ve duvarların üstünde yükselen bir dev gibi hissedersin. Ama merkezden uzaklaştıkça nesneler giderek büyür, öyle ki yerdeki çatlaklar kanyonlara dönüşür ve sen de kendini küçük hissetmeye başlarsın.
 
En küçük meselelerin bazen aşılmaz engellere dönüştüğü Maquette'te modern bir aşk hikayesindeki gündelik sorunların boyutlarını keşfedeceksin.

 
Yeni fragmanı:

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu
Senua's Saga: Hellblade II'den Sinematik Görsel Yayınlandı Anthem'in Kaderi Bu Hafta İçinde Belli Olacak

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız