Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Mafia II 15 Saat Sürecek Bir Hikayeye Sahip

 
 
 
     1950'li yılların yeraltı dünyasına karışacağımız ve yılın merak uyandıran yapımlarından birisi olan Mafia II için yapımcılardan yeni bilgiler internette dolaşmaya başladı.
 
     Oyun yapımcısı Denby Grace bir röportaj sırasında, bir zamanlar mevcut olan DVD kapasitesi problemiyle ilgili gelen sorulara şu şekilde cevap verdi;
 
" Bir süre önce oyunu tek DVD'ye sığdırma problemimiz vardı ancak artık bu sorunu yaşamıyoruz. Çok fazla detaya girmeye gerek yok, önemli değil ama bazı dilleri ayırmak zorunda kaldık. Böylesine bir yapımı her dilde yayınlamak istedik ancak Avrupa'da ki dil zenginliğini hesaba katmamıştık. En iyi yolun ise başarılı bir ingilizce uyumluluğu olduğuna karar vererek diğer dilleri ayırmak zorunda kaldık."
 
     Grace oyunun 15 saat süreceğini ifade etti ve ekledi "Mafia II 15 saat sürecek bir hikayeye sahip ve oldukça kapsamlı. 600 sayfalık bir hikaye; 160.000 kelime ve 300 konuşan karakter mevcut."
 
Ve son olarakta karşınızda Mafia II için yayınlanmış son video !
 

 
 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak mafia 2 2K Games open world pc xbox 360 ps3
R.U.S.E. Yeni Çıkış Tarihi Aldı Tüm Dünya'ya 5 Milyon FFXIII Kargolandı

BSC Misafiri

16.5.2012 23:24:54

0
ban mezbaayı geçemiyom ne ğnerirsin
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Mafia II
+ TAKİBE
AL
91 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız