Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Madworld'un Yönetmeni Shinji Mikami'ye Katılıyor


 
     Capcom'dan ayrılarak Platinum Games bünyesinde çalışmalarına devam eden Shinji Mikami, şu sıralar yapımına devam ettiği Vaquish'in tamamlanmasının ardından Tango adındaki kendi kurduğu stüdyoda çalışmalarını sürdüreceğini bir süre önce açıklamıştı.
 
      Yaklaşık olarak 100 civarında çalışanının bulunması hedeflenen Tango Studios'a yeni birisi daha katıldı. Platinum Games'ten Hideki Kamiya, Twitter'dan yaptığı açıklamada Madworld'un yönetmeni Shigenori Nishikawa'nın da Shinji Mikami'nin ekibine katılacağını duyurdu. Nishikawa, daha önce Resident Evil 4'ün yanı sıra Dino Crisis 2 ile 3'ün tasarım çalışmalarında yer almıştı.
 
     Tango Studios'a daha önce Grasshopper Manufacture'dan ses yönetmeni Masafumi Takada, sanat yönetmeni Ryosuke Kaiba ve Naoki Katakai'da katılmıştı. Böylece firmanın çekirdek ekibi yavaş yavaş belli olmaya başlıyor.
 
     Electronic Arts için zombilerin bulunduğu bir oyun yapacağı söylentisi uzun süredir devam eden Shinji Mikami bakalım yeni stüdyosu Tango'da bunu gerçekleştirecek mi?
 
kaynak     
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak wii madworld Hideki Kamiya Shinji Mikami Shigenori Nishikawa Tango Studios
Marvel vs Capcom 3'ün Satış Beklentileri Düşük Assassin's Creed'in Sitesinde Geri Sayım Başladı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
MadWorld
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız