Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Mad Max Duyuruldu!


      Mel Gibson'ın en başarılı serilerinden biri olan Mad Max, yenilenmiş hali ile beyazperde de boy göstermeye hazırlanıyor. 2014 yılında vizyona girmesi beklenen filmin başrolü ise bu sefer Inception ve Dark Knight Rises filmlerinden hatırlayacağımız Tom Hardy'e emanet edilmiş durumda.
 
     Tabi filmin popüleritesi ve Mad Max'in o muhteşen atmosferini fırsat bilen yapımcılar yeni bir Mad Max oyunu ile karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Sony'nin E3 2013 konferansında resmi duyurusu gerçekleştirilen Mad Max, filmi ile aynı dönemlerde çıkış yapacak.
 
     Oyunun duyurulan platformu PS4 olsa da, yapılan duyuruda sadece PS4 için duyurulan Road Warrior Survivor Kit isimli içerik oyunun diğer platformlara da geleceğinin en büyük işareti. Eh ne diyelim, çorak topraklarda direksiyon sallamak umarız beklediğimizden daha keyifli olur.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Mad Max PC PS4 Xbox One Avalance Studios
PlayStation 4'ün "Yücelik Bekliyor" Reklamı PS4'ün Online Oyunlarına Ücretli Üyelik Sistemi

Recharged

11.6.2013 09:31:00

0
Açıkcası Tom Hardy ismini gördükten sonra oyundan çok filmini bekliyorum diyebilirim.İlk video etkileyici,fazla bir şey olmamasına rağmen tatmin edici.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Mad Max
+ TAKİBE
AL
59 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız