Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Macera Bulmaca Oyunu Tentacular, SteamVR ve Quest için Duyuruldu

 
 
Yayıncı Devolver Digital ve geliştirici Firepunchd, SteamVR ve Quest için aksiyon macera bulmaca oyunu Tentacular'ı duyurdu. Oyun, 2022'de çıkış yapacak. Tentacular, dev ama iyi kalpli ve dokunaçlı bir canavarın dünyadaki yerini keşfetme hikâyesini anlatan bir VR oyunudur.
 
Hiç sudan çıkmış ahtapot gibi hissettin mi? Tentacular ile okyanusta yaşayan dev ama iyi kalpli ve dokunaçlı bir canavarın dünyadaki yerini keşfetme hikâyesine dalacaksın.

Hareketli ve tuhaf bir ada olan La Kalma'da insanların arasında büyütüldün. Dünyanın en güçlü tamircisi olarak çalışırken gizemli geçmişinin sırlarını ortaya çıkarmanın zamanı geldi. İnsan arkadaşlarının tuhaf ve inanılmaz güçlü bir enerji kaynağını araştırmasına çok sayıda aksiyon tabanlı etkinlik ve inşaat bulmacaları ile yardım ederek dev dokunaçlarını cevap arayışında kullan ve yaratıcı sandbox modunda kendi oyun alanın için malzemeler aç. 
 
Fragman videosu
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu bulmaca macera
Call of Duty: Modern Warfare 2 Yeni Oyun Motorunu Kullanacak Babylon's Fall, PS5 ve PS4 için Demo Yayınlanıyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız