Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

MSI CEO'su Charles Chiang Hayatını Kaybetti

 
MSI CEO'su Charles Chiang 56 yaşında hayatını kaybetti.

Tayvanlı site Liberty Times'ın haberine göre Charles Chiang Taipei'de Zhonghe bölgesindeki bir binanın yedinci katından düşerek yaşamını yitirdi.
 
Tom's Hardware sitesine konuşan MSI temsilcisi konu ile ilgili olarak "MSI genel müdürü ve icra kurulu başkanı Charles Chiang bugünün erken saatlerinde hayatını kaybetti. 20 yıldan fazla bir süredir şirketin bir parçası olan Charles Chiang şirkete çok önemli katkılarda bulundu ve katkıları çalışma arkadaşları tarafından takdir edildi. Charles Chiang, MSI ailesinde saygı duyulan bir liderdi ve markanın başarısının önünü açtı. Hepimiz bu habere çok üzüldük ve yasını tutuyoruz. Tüm ekip tarafından çok özlenecek."
 
Charles Chiang 1991 yılında mühendislik başkan yardımcısı olarak MSI'a katıldı. 2010'da şirketin masaüstü platformu işletme bölümünün genel müdürü oldu ve Ocak 2019 itibarıyla CEO pozisyonuna getirildi. 
 
MSI, tam adıyla Micro-Star International, 1986 yılında Tayvan'da kuruldu. İlk yıllarında ana kart ve ekran kartları üzerine yoğunlaşan şirket şu anda masaüstü bilgisayarlar, dizüstü bilgisayarlar, monitörler, bilgisayar çevre birimleri ve donanımları üretiyor.

Bu haberin bağlantısı
URL
Okay İşareti Call of Duty: Modern Warfare ve Warzone'dan Kaldırıldı League of Legends'ın Yeni Şampiyonu Lillia ile Tanışın
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

pppoe

11.7.2020 02:53:09

0
İlginç 7.7.7 Temmuz 7 7 kat

BSC Misafiri

8.7.2020 11:10:31

0
Bence de biri itmiş atmış olabilir

BSC Misafiri

8.7.2020 09:24:44

0
Cinayet ya da intihar olabilir.Kaza olayı desek adam binanın o düşecek kısmında ne arıyor.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız