Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

M.O.D.O.K. Dizisi 2021'in İlk Yarısında Yayınlanacak

 
Bildiğiniz gibi Disney, Marvel için Disney+'a özel bazı diziler hazırlıyor. Ama aynı zamanda Hulu da bu dizilerden ayrı olarak ve ana evrene bağlı olmayan bazı diziler geliştiriyor. Bunlardan biri daha önce duyurulan, ancak iptal edildiği düşünülen M.O.D.O.K. dizisi.
 
Dizinin geçtiğimiz haftalarda resmi logosu paylaşılmıştı. Geçtiğimiz saatlerde de dizinin bir süredir yapım aşamasında olduğunu 2021'in ilk yarısında yayınlanacağını öğrendik. Ancak yine de tarihin kesin olmadığı belirtildi. 
 
M.O.D.O.K. karakterini en son geçtiğimiz hafta yayınlanan Marvel's Avengers oyununda ana kötü olarak görmüştük. Diziye dair ayrıntılı bilgilerin ve hatta fragmanın bile birkaç gün içerisinde yayınlanacağı tahmin ediliyor. 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak screenrant Marvel Disney Film Dizi modok dizi modok dizisi hulu oyuncular konusu ne zaman
Wolfenstein Collection ve Dishonored & Prey The Arkane Collection Xbox Series için Derecelendirildi 3D Platform Oyunu Pumpkin Jack 23 Ekim'de Türkçe Dil Desteğiyle Çıkacak

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Marvel'ın Dizi ve Film Haberleri
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız