Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

MISTROGUE: Mist and the Living Dungeons, PC için Yayınlandı

 
 
Geliştirici Polyscape, Rogue benzeri aksiyon oyunu MISTROGUE: Mist and the Living Dungeons'ın tam sürümünün Steam üzerinden PC için piyasaya sürüldüğünü duyurdu. Şu anda yüzde 35 indirimli lansman haftası indirimli fiyat olarak satışa sunuluyor. Ek olarak bu kış bir Switch versiyonunun piyasaya sürülmesi planlanıyor.
 
MISTROGUE: Mist and the Living Dungeons ilk olarak 24 Nisan'da Erken Erişim olarak yayınlandı.
 
Resmi sürüm, "Sonsuz Hiperuzay" ve "Hafıza Hazineleri " gibi şimdiye kadar sahip olduğumuz güncellemelerin yanı sıra yeni "Beceri Kitabı" özelliği ve yeni meydan okuma "Savaş Yolu"nu da içerecek. Beceriler artık sıfırlanabilir ve yeni EX ekipmanı, becerileri ve öğeleri eklendi. Ek olarak, kamera işlevini serbestçe döndürülebilecek şekilde ayarlandı.
 
MISTROGUE: Mist and the Living Dungeons, gerçek zamanlı, 3 boyutlu, haydut benzeri bir aksiyon oyunudur. Kahraman zindana her adım attığında yeni bir harita oluşturulur ve oyuncular, seçtikleri beceri yapılarını kullanarak canavar sürülerine karşı savaşmalı ve yollarını açmak için "Labirent Taşları"nı kullanmalıdır.
 
Tanıtım Videosu
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu MISTROGUE: Mist and the Living Dungeons PC Polyscape aksiyon
Quantum Error Çıkış Fragmanı Yayınlandı Radiant Silvergun, PC için 3 Kasım'da Çıkış Yapıyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız