Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

MGS: Snake Eater'da "StreetPass" Özelliği Olabilir

 
 
     Super Street Fighter IV: 3D Edition'ın tanıtım videolarında Nintendo'nun "Streetpass" fikrinin nasıl hayata geçirildiğini görmüşsünüzdür. Yani 3DS'iniz uyku modundayken bile sokakta yürürken başka bir 3DS sahibiyle verilerinizi değişebileceksiniz. Sizin bu konuda birşey yapmanıza gerek kalmayacak, tabi bu özellik isteğe bağlı olarak çalışacak gibi görünüyor.
 
     Hideo Kojima da bu fikre sıcak bakan yapımcılar arasında bulunuyor. 3DS için Metal Gear Solid: Snake Eater'ı hazırlayan Kojima bu özelliğin nasıl kullanılacağı konusunda çalışmalar yapıyormuş.
 
     Ünlü yapımcının Bu özelliği yanı sıra MGS: Snake Eater'ın 3DS sürümü ile ilgili başka planları da bulunuyor. Oyunun hikayesinin değişmeyeceğini söyleyen Kojima, co-op desteği, 3D ve portable cihazlara uygun elementler hakkında fikir yürütüyormuş.
 
     Henüz piyasaya çıkmayan 3DS'in şimdiden en iyi oyunları arasında gösterebileceğimiz Metal Gear Solid: Snake Eater 3D'nin beklentilerimizi karşılayacak içeriklerle karşımıza çıkmasını umuyoruz. Kojima'nın önceki çalışmalarına bakarsak öyle de olacak gibi görünüyor.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Metal Gear Solid: Snake Eater 3DS Kojima Productions Konami
Sierra Oyunlarının Sanatı Bu Kitapta Dead or Alive: Dimensions da Sallanacak

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Metal Gear Solid: Snake Eater (3DS)
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız