Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

MGS: HD'nin Vita Sürümü Bu Tarihte Avrupa'da

 
    Konami, daha önce Amerika için çıkış tarihini paylaştığı Metal Gear Solid: HD Collection'ın Vita versiyonu için şimdi de Avrupa tarihini gözler önüne serdi.
 
     Playstation 2 klasikleri olan Metal Gear Solid 2: Sons of Liberty, Metal Gear Solid 3: Snake Eater'ın içinde HD olarak bulunduğu paket, 29 Haziran'da Vita için rafları süsleyecek. Oyunda ayrıca son zamanlarda her Vita oyununda gördüğümüz "Transfarring" özelliğinin bulunacağı bilgisini de alıyoruz. Böylelikle PS3 ve Vita oyun kayıtlarınızı dilediğiniz gibi transfer edecek, platformlar arasında istediğiniz zaman kaldığınız yerden aksiyona devam edeceksiniz.
 
    Vita'nın kendine has donanımsal özelliklerinin çoğundan faydalanan MGS: HD Collection Vita'nın dokunmatik özelliklerini kullanarak Snake ile birçok oynanışa tuşlara basmaktan daha kolay ulaşacağız. Vita sahibiyseniz, bir ay daha sabrettikten sonra bu "kaçmaz" pakete kavuşabilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Metal Gear Solid HD Collection Konami çıkış tarihi Hideo Kojima Peace Walker Sons of Liberty Snake Eater
Çamurlu Topraklarda Şov Zamanı (Çıkış Videosu) Steel Battalion: HA'nın Demosu Xbox Live'de
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Kazumatr

24.5.2012 19:10:35

0
bu oyun yerine mgs 4 yapikabilirdi cok eski oyunu her platforma isitip isitip surmekte ayip olmaya basladi artkya yapimcilar bisey uretemiyorlar eskileri yeniden satiyirlar. yakinda ps4 icinde cikar bak buraya yaziyorum demedi demeyin cunku yeni konsollar 3d ozelligini nerdeyse tum oyunlarda kullanicak cozunurlukte 1080p den yuksek lucagi icin birde o konsollara MGS 3D COLLECTION cikartirlar :D

lextor

24.5.2012 17:16:31

0
Heyecanla bekliyorum.

lextor

24.5.2012 17:15:15

0
Heyecanal bekliyorum.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Metal Gear Solid HD Collection
+ TAKİBE
AL
4 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız