Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

MGR: Revengeance'ın Ara Sahneleri Kısa ve Öz

 
    Kojima Productions2tan gelen en son raporda Metal Gear Rising: Revengeance'taki ara sahne ve codec konuşmalarına değinildi.

    Ekip, Revengeance'ın bir aksiyon oyunu olduğunu ve önceki Metal Gear Solid'lerin aksine çok daha kısa ve az ara sahneye sahip olacağı bildirildi. Hatırlarsanız, Metal Gear Solid 4, bir video oyun tarihinde şimdiye dek gelmiş geçmiş en uzun toplam ara sahne süresine sahipti.
 
    Ayrıca Kojima Productions, oyunun hikayesinin daha çok codec konuşmalarıyla aktarılacağını söyledi. Codec konuşmaları siz oyunu oynarken her an gerçek zamanlı gerçekleşebilecekler. Ya da siz codec listenizdekileri istediğiniz zaman arayıp yeni bilgilere ışık yakabileceksiniz.
 
     MGR: Revengeance, PS3 ve Xbox 360 için 2013'ün ilk çeyreğine göz kırpıyor.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Metal Gear Solid: Rising Xbox 360 PS3 ara sahne Konami Hideo Kojima Kojima Productions Platinum Games
London 2012, Yine İngiltere Kralı Oldu İkinci Dragon's Dogma Demosu Geliyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

13.8.2012 19:35:35

0
MetalGearRising : Revengeance serinin önceki oyunlarıyla alakası olmayan bir oyun olacak orası kesin . Ama tam da Jack Raiden karakterine göre bir oyun olacak. Karakterin fan'ı olduğum içinde zevkle oynayacağımdan eminim.. gelsin konsolum hazır :)) NOT:Serinin önceki oyunlarının tadı bir başkadır tabi.. Ara sahnelerin uzun veya kısalığı hiç dikkatimi çekmedi senaryoya kendinizi kaptırınca ve birde ingilizceniz iyi seviyedeyse gerçekten farkına varmıyorsunuz.

Wayward Son

13.8.2012 17:44:14

0
Ara sahneleri ve sinematik anlatımıyla ünlü seride kısa ve öz ara sahnelerden bahsetmek...

omeriyibas

13.8.2012 16:34:15

0
quote:

Orijinalden alıntı: itachi237 zaten mgs4'ü arasahnelerden sıkıldığımdan bitiremedim .boşboş konuşuyolar uzun uzun delircektim :D
anlayan için boş değil

speederly

13.8.2012 16:11:38

0
quote:

Orijinalden alıntı: itachi237 zaten mgs4'ü arasahnelerden sıkıldığımdan bitiremedim .boşboş konuşuyolar uzun uzun delircektim :D
mgs nin arasahneleri hiçbir oyunun arasahneleri gibi değildir anlamasam bile izlemesi zevk veriyor ve ingilizcen olmadığı için sana boş boş geliyor olmasın ??

erkefur

13.8.2012 15:52:57

0
quote:

Orijinalden alıntı: ilker_xxx MGS iyi güzelde özellikle MGS4 hala Uncharted 2 ve 3 ile birlikte dünyanın en iyi oyunu olma ünvanını taşıyor ama bende şahsen şu telefon görüşmelerinden nefret ediyorum. Zaten ingilizcem yok denecek kadar az bir de uzun uzun telefon görüşmesi olunca acayip soğuyorum oyundan. Ara videolar hadi neyse görüntüyü izleyerek keyif alıyoruz ama otoconla falan yapılan telefon görüşmelerinin zerre elle tutulur yanı yok.
codecte bosslar, basit düşmanlar vs. hakkında binbir türlü bilgi veriliyor. Nasıl elle tutulur yanı yok?

Virtual Reality

13.8.2012 15:40:10

0
MGS iyi güzelde özellikle MGS4 hala Uncharted 2 ve 3 ile birlikte dünyanın en iyi oyunu olma ünvanını taşıyor ama bende şahsen şu telefon görüşmelerinden nefret ediyorum. Zaten ingilizcem yok denecek kadar az bir de uzun uzun telefon görüşmesi olunca acayip soğuyorum oyundan. Ara videolar hadi neyse görüntüyü izleyerek keyif alıyoruz ama otoconla falan yapılan telefon görüşmelerinin zerre elle tutulur yanı yok.

KillerGhost

13.8.2012 14:53:21

0
quote:

Orijinalden alıntı: itachi237 zaten mgs4'ü arasahnelerden sıkıldığımdan bitiremedim .boşboş konuşuyolar uzun uzun delircektim :D
''Boş'' mu ? Eski oyunları oynadın mı ? Ayrica yabancı dilin kuvvetlimi ?

itachi237

13.8.2012 14:03:29

-8
zaten mgs4'ü arasahnelerden sıkıldığımdan bitiremedim .boşboş konuşuyolar uzun uzun delircektim :D
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Metal Gear Rising: Revengeance
+ TAKİBE
AL
33 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız