Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

MGR: Revengeance'ın Alıcılarına DLC Hediyesi


     Son dönemin tartışmalı oyunlarından Metal Gear Rising: Revengeance için Konami tarafından yeni bir duyuru geldi. Avrupalı oyuncuları ilgilendiren bu açıklamayla, oyunun hediyesi duyuruldu.
 
     Oyunun Avrupa'ya gelen her kopyasında Cyborg Ninja adlı indirilebilir içeriğini oyunculara ücretsiz olarak sunulacağının duyurusu yapıldı. Bu duyurunun yanında yeni bir skin DLC'si de ortaya çıktı. Hatırlarsanız Kojima MGR'da Gray Fox'un olmasını istiyordu. Bu istek dolaylı da olsa kabul edilmiş gibi gözüküyor. Çünkü aşağıdaki görsellerde görebileceğiniz gibi, DLC ile karakterinizi Gray Fox'a dönüştürebileceksiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Metal Gear Solid: Rising Xbox 360 PS3 Konami Hideo Kojima Kojima Productions Platinum Games gray fox dlc
DayZ'in Bağımsız Sürümünden Yeni Ekran Görüntüleri Orijinal Half-Life, Mac OS X'e Geldi
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

2K

26.1.2013 03:21:23

0
quote:

Orijinalden alıntı: efeozan41 Al işte,oyun dünyasının ne hale geldiğine bakın... Siz bedava olduğu için olaya toz pembe bakıyorsunuz.Ama Konami isteseydi aslında oyunda olması gereken bir içeriği ücretli de satabilirdi.Sırf daha fazla para kazanmak için dlc saçmalığını çıkardılar.Oyunları kırpıp kırpıp sonradan satıyorlar,biz de bunları almakta sakınca duymuyoruz.
Hocam ekstra kıyafet , kostüm , araç ve gereç için DLC almaya benim bir itirazım yok isteyen alır istemeyen almaz ama senaryo kısımlarını çıkarmasınlar yeter.Para verdiğim oyunun sonunu görebilmek ya da tam olarak bitirebilmek için ekstra para vermek nedir Mafia 2 örneğinde olduğu gibi.

BSC Misafiri

26.1.2013 00:38:11

0
1 kıyafet içinde para isteyeceklerse batsın oyun dünyası

Guest-C9BB11035

25.1.2013 20:23:04

0
@efeozan41 Koyunlar varken bu düzene alışmalıyız

K.Dot

25.1.2013 20:15:40

0
Al işte,oyun dünyasının ne hale geldiğine bakın... Siz bedava olduğu için olaya toz pembe bakıyorsunuz.Ama Konami isteseydi aslında oyunda olması gereken bir içeriği ücretli de satabilirdi.Sırf daha fazla para kazanmak için dlc saçmalığını çıkardılar.Oyunları kırpıp kırpıp sonradan satıyorlar,biz de bunları almakta sakınca duymuyoruz.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Metal Gear Rising: Revengeance
+ TAKİBE
AL
33 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız