Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Luminous Productions'ın Başına Takeshi Aramaki Getirildi

 
Hajime Tabata'nın ayrılışından sonra, Square Enix Luminous Productions stüdyosuna liderlik etmesi için Takeshi Aramaki'yi görevlendirdi. Takeshi Aramaki Final Fantasy XV'in baş programcısıydı ve aynı zamanda PC versiyonunun geliştirilmesine da liderlik etti.

Crisis Core: Final Fantasy VII, Final Fantasy Type-0, The 3rd Birthday ve Final Fantasy XV oyunlarının yönetmeni Hajime Tabata, 31 Ekim tarihinde Square Enix ve Luminous Productions'tan ayrılmıştı.
 
Luminous Productions şu anda "global oyun pazarına tamamen yeni bir AAA oyun" geliştirmeye odaklanmış durumda. Ayrıca stüdyonun 3D karakter modelleyicisi Tomohiro Tokoro'nun LinkedIn profilinde belirtilene göre, stüdyo "PlayStation 5 için yeni AAA oyun" üzerinde çalışıyor. Square Enix Luminous Productions'a daha fazla kaynak ayırabilmek için Final Fantasy XV için planlanan hikaye indirilebilir içerikleri Episode Side Story: Aranea “The Beginning of the End”, Episode II: Lunafreya “The Choice of Freedom” ve Episode III: Noctis “The Final Strike”ı iptal etme kararı aldı.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu
Bu Hafta Çıkacak Oyunlar (3 - 7 Aralık) Valve Büyük Geliştiricileri Steam'de Tutmak için Oyunlardan Daha Az Pay Alacak

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız