Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Luigi’s Mansion 2 HD İçin Oynanışa Genel Bakış Fragmanı Geldi

 
 
Yayıncılığını Nintendo ve geliştiriciliğini Next Level Games stüdyosunun üstlendiği Luigi's Mansion 2 HD için yepyeni bir fragman yayınlandı. Yaklaşık olarak 4 dakikalık bu fragman içerisinde oyuna genel bir bakış sunuluyor ve nasıl bir yapıya sahip olacağını bu sayede görebiliyoruz.
 
Switch konsoluna gelmeye hazırlanıyor 
 
 
 
Çözülmesi gereken özel bulmacalarla beraber karşımıza çıkmaya hazırlanan Luigi's Mansion 2 HD aynı zamanda yakalanması gereken hayaletleri de beraberinde getiriyor. Perili konağa dağılmış olan karanlık ayın parçalarını bulmaya çalıştığımız yapım içerisinde çeşitli görevlerde ilerlemek durumunda kalıyoruz.
 
Burada yer alan hayaletleri emmek için süper güçlü hayalet avlama aletimizi kullanmaya başlıyor ve bu aracın adı ise Poltergust 5000 olarak karşımıza çıkıyor. Tüyler ürpertici ortamlarda bulunduğumuz oyunda konağın her köşesini aramak durumundayız.
 
İlk olarak Nintendo 3DS sistemi için piyasaya sürülen bu ürkütücü eğlenceli macera şimdi Nintendo Switch konsoluna HD olarak geliyor.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu oyun haberler 2024
YaLLa Compass 2024 CS2 Turnuvası Başladı! SteamWorld Heist 2 İçin Genişletilmiş Oynanış Fragmanı Yayınlandı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Oyun Haberleri (2024)
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız