Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

LucasArts'tan Yeni Bir Stüdyo Doğdu: Fearless

 
     Ödüllü yazar ve oyun yönetmeni Haden Blackman, LucasArts'a 12 yılını vermiş bir yapımcı. O ve yine LucasArts'ın kıdemli yapımcılarından Cedrick Collomb yeni bir oyun stüdyosu kurduklarını açıkladı. Star Wars: The Force Unleashed ve yakında çıkacak devam oyunu Star Wars: The Force Unleashed 2'nin yapımlarında büyük rol oynayan ikili bundan sonra Fearless Studios ismindeki bağımsız oyun stüdyosunun başkanlığını paylaşacaklar.
 
     Blackman, büyük riskler alarak ve zorluklarla mücadele ederek favori filmlerini ve romanlarını oyuna dönüştüreceklerini belirtti. Video oyunlarının oyuncular üzerinde derin etkiler bıraktığını söyleyen yapımcı, geliştirecekleri oyunların son teknolojilere sahip olacağını ve oyunculara yeni deneyimler sunacağını dile getirdi.
 
     Fearless Studios'un çalışmalarına çoktan başladığı belirtilirken hangi oyunları geliştirdikleri açıklanmadı. Geliştirdikleri oyunların hangi platformlara çıkacağı da belli değil. Tahmin ediyorum ki son yıllarda etkisini azaltan LucasArts'ın, yapımları üzerindeki boşluğu Fearless Studios dolduracak.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
LucasArts Star Wars The Force Unleashed 2 Haden Blackman Cedrick Collomb Fearless Studios
Fallout: NV 5. Geliştirici Günlüğü + Oyun Haritası Cities XL 2011 Çıktı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız