Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Lost Soul Aside için Oynanış Videosu Ortaya Çıktı: 10 Dakikalık Demo Görüntüleri

 
 
ChinaJoy 2023 fuarında UltiZeroGames ekibi aksiyon rol yapma oyunu Lost Soul Aside için yeni bir oyun demosu sundu ve bu kapsamda oyunun 10 dakikalık bir oynanış içeriği ortaya çıktı. Lost Soul Aside, Final Fantasy XV'den ilham alan bir yapım olarak karşımıza çıkmaya hazırlanıyor.
 
Ekip oyuncuları memnun eden bir deneyim sunmak istiyor
 
 
 
Unreal Engine 4 ile geliştirilen Lost Soul Aside klasik uzak doğu aksiyon rol yapma unsurlarını bünyesinde barındırıyor ve hem normal düşmanları hem de patron savaşlarını karşımıza çıkarmaya hazırlanıyor. En son Kasım 2022'de gördüğümüz oyundan şu anda yeni bir içerik alıyor ve oyunun en azından nasıl bir yapıya sahip olacağını öğreniyoruz.
 
Yayınlanan 10 dakikalık oynanış videosundan oyunun grafiklerinin ne durumda olduğunu anlayamıyoruz. Bunun dışında oyunun yapısını ve karakterimizin neler yapabildiğini görebiliyoruz. Ek olarak oyunun ne zaman çıkış yapacağı açıklanmadı.
 
UltiZeroGames ekibi Lost Soul Aside oyununu PC, PS5 ve PS4'te yayınlamayı planlıyor. Ancak PS5 sürümünün diğer sürümlerle aynı anda çıkış yapıp yapmayacağı bilinmiyor.
 
İşte oynanış videosu
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dsogaming Lost Soul Aside
Square Enix, Xbox Konsollarını Destekleme Sözü Verdi The Elder Scrolls V: Skyrim için Fan Yapımı Dinozor Modu Yayınlandı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız