Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Lord of the Rings : Online'a Yama Geldi


 
     Tolkien'in ölümsüz eseri olan Yüzüklerin Efendisi'ni online oyuncularla tanıştıran Lord of the Rings : Online için kapsamlı bir güncelleme daha geldi.
 
    Oyuna yeni görevler ve özellikler getiren bu yeni güncelleme için yayınlanan basın bülteni ise şöyle ;
 
CODEMASTERS ONLINE SUNAR:
VOLUME İİI, BOOK 1: OATH OF THE RANGERS

The Lord of the Rings Online™ Aboneleri İçin Kapsamlı Güncelleme Yayınlandı

10 Mart 2010 – Codemasters Online bugün The Lord of the Rings Online™’ın (LOTRO) en yeni Cildinin yayınlandığını duyurdu. Volume III: Allies of the King, LOTRO abonelerinin 2 Mart Salı gününden itibaren, ödüllü MMORPG oyunun en yeni güncellemesi olan Book 1: Oath of the Rangers ile yepyeni bir maceraya atılmalarını sağlıyor. Book 1 olumlu eleştiriler alan Çatışma sistemini daha da geliştirirken oyuna yeni Duo Modunu, dört yeni 12 kişilik Çatışma oyunun, yeni yüksek level yetenekleri, yeni tarifleri ve Bahar Festivalinin dönüşünü de ekliyor. Book 1: Oath of the Rangers, The Lord of the Rings Online aboneleri tarafından indirilebilecek.

2009 LOTRO için muhteşem bir yıldı, Siege of Mirkwood ile yine yılın oyunu ödülünü kazanmanın yanı sıra, Orta-Dünya nüfusunu arttırmaya da devam ettik,” diyor The Lord of the Rings Online Yapımcılarından Aaron Campbell. “Bugün yolculuğumuza ödüllü hikayemizin üçüncü cildiyle devam ediyor ve popüler Çatışma sistemini geliştirerek yeni destansı savaşlar ekliyoruz. LOTRO oynamak için bundan daha iyi bir zaman düşünemiyorum!”

BOOK 1: OATH OF THE RANGERS’TAKİ YENİ ÖZELLİKLER

 Volume III: Allies of the King – Oyunun epik hikayesi üçüncü ciltle devam ediyor; oyuncular kader onları tehlikeye doğru sürüklemeye devam ederken yeni topraklar, yeni tehditler ve yeni maceralarla karşılaşacaklar. Book 1: Oath of the Rangers, Ayrıkvadi’de, Elrond ve oğullarının Galadriel’in gizemli mesajını çözmeye çalışmalarıyla başlıyor. Kesin olan şey şudur: eğer Aragorn Dúnedain’e, yani Batı’nın İnsanları’na ihtiyaç duyuyorsa onları Eriador topraklarında aramalı ve mümkün olduğunca ivedilikle bulmalıdır. Dumanlı Dağların batısındaki vahşi topraklarda deneyim sahibi olan oyuncular, kendilerini bekleyen görevden Korucuları haberdar etmek için sefere çıkacaklardır.

 Daha Çok Çatışma! –Siege of Mirkwood™ ile oyuna eklenen başarılı Çatışma sistemi LOTRO oyuncularından çok büyük ilgi görmüştü. Oynanmış olan on milyonun üzerinde Çatışmanın ardından Book 1 oyuncuları Rift of Angmar’a götüren ve sisteme yenilikler ekleyen yepyeni bir Çatışma sistemi ile tanıştıracak. Bugüne kadar oyuncular Çatışmalara yalnızca solo, 3-kişilik veya küçük Kardeşlik modlarında katılabiliyorlardı. Book 1 ise Duo Mod sayesinde iki oyuncu ve askerlerinin Orta-Dünya’daki destansı savaşlar için takım kurmalarını sağlıyor. Ayrıca oyuncular dört yeni 12-kişilik Çatışmaya da katılabilecekler.

 Bahar Festivalini Kutlayın! – Bahar Festivali, 23 Mart’tan 20 Nisan’a kadar Orta-Dünya’ya dönüyor. Orta-Dünya’nın Özgür Halkları özel dekorasyonlar, festival kostümleri ve Hedge Maze’in dönüşü ve Duillond’daki yeni arenanın eklenmesinin de dahil olduğu özel görevlerle bir araya gelerek kutlamaya katılacaklar.

The Lord of the Rings Online bir interaktif maceradır. Bu ödüllü devasa online oyun, tüm zamanların en sevilen fantastik dünyasından tanıdık isimler, mekanlar ve yaratıklarla dolu, capcanlı bir interaktif deneyim sunmaktadır. Oyuncular Shire’ın tablo gibi görsellerinden, bilinen en korkunç yeraltı diyarı olan Moria’ya kadar Orta-Dünya’yı eşsiz biçimde tecrübe etmektedirler. Daha fazla bilgi almak veya ücretsiz deneme sürümünü indirmek için www.lotro-europe.com adresini ziyaret edin.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Tirbune Games MMO RPG Lord of the Rings : Online
Grid : Reloaded PS3'e Geliyor F1 2010'un Tarihi Belli Oldu

swordmaster33

10.3.2010 20:35:09

0
mmorpg mi; topunun köküne kibrit suyu :)
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Lord of The Rings Online
+ TAKİBE
AL
9 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız