Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

LoL Espor'un Yeni Partneri Mercedes-Benz Oldu!

 
     Lüks araç markası Mercedes-Benz, League of Legends Dünya Şampiyonası, Sezon Ortası Turnuvası ve All-Star Etkinliği'nde kupa töreninin sunucu sponsoru oldu.
 
     Riot Games, dünyaca ünlü araç markası Mercedes-Benz'in MSI, Worlds ve All-Star etkinliklerinin kupa törenlerinin sunucu sponsoru olduğunu duyurdu. Anlaşmaya göre özel reklamlar, reklamlı çizimler, sosyal medya gönderileri ve ek markalı içerikler geliştirilecek. 
 
     Dünya Şampiyonası haftanın ilerleyen günlerinde başlayacak ve heyecan gittikçe artıyor. Pazartesi günü 2020 Dünya Şampiyonası Önizleme Etkinliği'nde duyurulduğu şekilde LoL Espor'un küresel etkinliklerinin Resmi Özel Otomotiv İş Ortağı olan Mercedes-Benz de Şanghay'daki hareket dolu turnuvanın bir parçası olacak.
 
     Bu ortaklık LoL Espor'un en yüksek profilli etkinliklerini kapsıyor: Dünya Şampiyonası, Sezon Ortası Turnuvası ve All-Star Etkinliği.
 
LoLespor tarafından yapılan duyuru; 
 
"Kupa Töreni

    Mercedes-Benz, her üç etkinlikte de ilk defa Kupa Töreni'nin sunucu iş ortağı olacak. Geleneksel olarak sunduğu en üst düzey performansı dünyanın en iyi LoL Espor takımlarının muhteşem oyunları ve atletik başarılarıyla bir araya getirerek her şampiyonadan unutulmayacak anları toplayacak. Dünyanın dört bir yanından 120'ye yakın takımın yıl boyunca yarışarak Dünya Şampiyonası'nda Sihirdar Kupası'nı kazanma şansı için çalıştığı etkinlik, espor takımlarının ve hayranlarının en üst noktası haline geldi.
 
     Riot Games'in Küresel Espor Partnerlikleri Lideri Naz Aletaha, "Mercedes-Benz, oyunu ve League of Legends espor topluluğunu ateşleyen tutkuyu derinlemesine anlayan ve esporu küresel anlamda benimseyen ilk lüks otomotiv markası oldu," açıklamasında bulundu. 
 
 Küresel Etkinlik Çeşitliliği

     Mercedes-Benz aynı zamanda özel reklamlar, reklamlı çizimler, sosyal medya gönderileri ve daha birçok öğeyle daha fazla markalı içerik üreterek League of Legends esporunun doruk noktası olan ve bu yıl 10. yıldönümü kutlayan Dünya Şampiyonası'nı öne çıkaracak.

     Mercedes-Benz AG'nin Pazarlama Başkan Vekili Bettina Fetzer, "Riot Games'le iş ortaklığı kurduğumuz için gurur duyuyoruz ve League of Legends topluluğuyla etkileşime geçmeyi heyecanla bekliyoruz," açıklamasını yaptı. "Riot'la işbirliği yaparak espor hayranlarına ortak bir deneyim sunmayı ve markamızla duygusal bir bağ kurmalarını sağlamayı amaçlıyoruz."

     İlk sponsorluğunu 2018 Dünya Şampiyonası'nda yapan otomotiv markası, son üç yıldır Çin'deki League of Legends Pro League'in (LPL) en büyük sponsorluğu görevini üstleniyor. Mercedes-Benz, bugüne kadar Asya'daki ve dünyadaki milyonlarca League of Legends espor hayranının heyecanını ve tutkusunu birinci elden deneyimle fırsatına sahip oldu. En büyük küresel etkinliklerimizde de onları aramızda görmekten mutluluk duyuyoruz!"
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak LoLespor league of legends riot games pc rts mmo
Destiny 2: Beyond Light Genişlemesi ‘Europa’ Fragmanı id Software'ın Kurucularından John Carmack Eski Oyunlarına Dönmekle İlgileniyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
League of Legends
+ TAKİBE
AL
43 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız