Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Little Town Hero PlayStation 4 için 5 Haziran'da Çıkacak

 
Pokemon serisi geliştiricisi Game Freak'in sıra tabanlı rol yapma oyunu Little Town Hero PlayStation 4'e geliyor.

Yayıncı NIS America, oyunun Kuzey Amerika'da 2 Haziran'da ve Avrupa'da 5 Haziran'da çıkış yapacağını duyurdu.
 
Hem kutulu hem de dijital olarak satışa sunulacak. Kutulu sürüm Big Idea Edition ana oyun ile birlikte sanat kitabı, poster, yaka rozeti seti ve soundtrack CD'si içerecek.
 
PlayStation 4 versiyonu ayrıca yepyeni kolay bir mod ile gelecek. Daha rahat bir deneyim için hazırlanan bu kolay mod düşmanların saldırılarını ve savunmalarını azaltacak ve düşmanların özel efekt kullanma sıklığını düşürecek. 
 
Little Town Hero küçük bir köyde geçiyor ve tüm hikaye bu köyün duvarları içinde gerçekleşiyor. Büyük bir kalenin koruması altında köy halkı huzur içinde yaşamaktadır—ta ki canavarların aniden ortaya çıkışına kadar. Oyuncular genç bir çocuk olan Axe'in rolünü üstlenerek istilacı canavarlara karşı silahlanacak ve çeşitli savaş komutlarından stratejik seçimler yapacaklar. Bazen işgalcileri yenmek için araziyi ve binaları kullanmanız ve bazen de diğer köylülerin yardımını istemeniz gerekecek. Oyun mücadeleci sıra tabanlı savaşlar, kompakt hikaye ilerlemesi ve Undertale'ın arka plan müziğini hazırlayan Toby Fox'tan soundtrack sunuyor. 
 
Oyun ilk olarak 16 Ekim 2019'da Switch için çıkmıştı.

Bu haberin bağlantısı
URL
Little Town Hero Game Freak Switch rol yapma oyunu
Sıra Tabanlı Strateji Oyunu Spaceland Konsollar için Çıktı Kingdom Under Fire: The Crusaders 28 Şubat'ta PC için Çıkacak

alsndnz

19.2.2020 02:37:13

0
gamefreak pokemonun icine etmek disinda bi cope imza atinca nostalji faktoru ve marka olmayinca millete iteliyemedi simdi ps4de itelemeye calissin hatta cikarirkende bak bu iyi satarsa baska oyunlarimizida getiririz belki desinler belki inanip alir millet capcomun street fighter 2yi 40 dolardan itelemeye calismasi gibi.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Little Town Hero
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız