Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Little Nightmares Complete Edition 27 Ekim'de Çıkacak

 
   Little Nightmares Complete Edition'ın kutulu sürümü 27 Ekim'de $29.99 fiyat ile PlayStation 4 ve Xbox One için çıkacak.
 
   Complete Edition'ın içerisinde ana oyun ve genişleme paketi Secrets of The Maw bulunuyor. Secrets of The Maw'ın ilk indirilebilir içeriği The Depths temmuz ayında çıktı ve ikinci indirilebilir içeriği kasım ayında, üçüncü indirilebilir içeriği de ocak ayında çıkacak. 
 
   Little Nightmares'in Steam üzerindeki tanıtım yazısı şu şekilde:
 
Seni çocukluk korkularınla yüzleştirecek tuhaflıklarla dolu karanlık bir hikaye olan Little Nightmares'e bırak kendini! Six'in Ağız'dan kaçmasına yardım et – burası, mideye indirecekleri bir sonraki avın peşinde olan ruhların yaşadığı engin, gizemli bir kanaldır... Yolculuğunda ilerledikçe, seni kaçış yolunu bulmak zorunda olduğun bir hapishaneye ve eğleneceğin bir oyun alanına sokan dünyanın en rahatsız edici oyuncak bebek evini keşfet. Hayal gücünün sınırlarını ortadan kaldırmak için içindeki çocuğu uyandır ve çıkış yolunu bul! 

Bu haberin bağlantısı
URL
Platform Bandai Namco Tarsier Studios Little Nightmares PS4 XBOX ONE PC
SOMA Xbox One'a Geliyor Bu Hafta Çıkacak Oyunlar (12 - 15 Eylül)
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

gokhanvai

11.9.2017 18:27:52

0
Normalde complete edition oyunun tüm içeriklerini içerir. Yani bunu son içerik çıktıktan sonra her şeyi içerecek şekilde çıkarmaları gerekliydi. Saçma olmuş.

Kennnn

11.9.2017 13:14:09

+1
Bu nasıl kutulu içerik yahu her sürüm içinde ayrı kutulu mu çıkarılırmış. Complete edition diyor ama oyuna kasım ve ocakta yeni oynanış kısımları eklenecek. Bundan sonra ki gelen bölümler yine internetten indirilecek eee o zaman ocaktan sonra çıkacak hepsi bir arada kutulu sürüme ne isim verecekler ? Ultra, final, High End edition ? Manyak bunlar.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Little Nightmares
+ TAKİBE
AL
4 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız