Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Little Big Planet 3'ün Avrupa Sürümü Ön Sipariş Bonuslarıyla Geliyor

    
     Little Big Planet 3'ün Avrupa sürümü için yeni ön sipariş bonusları belli oldu. Önceden belirtilen Dragon Age: Inquisitions kostümlerine ek olarak, Little Big Planet 3: Extras Edition sürümünü ön sipariş ile satın alan herkese 4ThePlayers kostüm paketi hediye edilecek. Bu pakette Killzone'dan tanıdığımız Helghast, Infamous: Second Son'dan Delsin, Uncharted'dan Nathan Drake ve The Last of Us'tan Ellie yer alacak.

     Kuzey Amerika'daki ön sipariş hediyesi olan "Mythical Creatures and Hidden Animals" paketleri de Avrupa'daki ön sipariş bonuslarına dahil olacak. Bunun yanı sıra PlayStation Lineage paketi de dahil. Bu pakette ise Journey, God of War, Heavy Rain gibi önemli serilerinden kostümler bulunacak.

     Oyunun dijital sürümünü PlayStation Store'dan ön sipariş etmek, size Little Big Planet 3 t-shirt paketini de indirme şansı verecek. Bu da Little Big Planet 2, Little Big Planet Vita ve Little Big Planet Karting t-shirtlerine anında erişmenizi sağlarken, oyun çıktığında da oyundaki t-shirt'ü giyebilmenizi sağlayacak.

     Little Big Planet 3, 21 Kasım 2014'te PS3 ve PS4 için Avrupa'daki çıkışını yapacak.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak VideoGamer Media Molecule Sony LittleBigPlanet LittleBigPlanet 3 PlayStation 4
Sleeping Dogs, PlayStation 4 ve Xbox One İçin Göründü "Dargon Quest 4" AppStore'daki Yerini Aldı

The False Shepherd

6.8.2014 20:44:57

+1
Çok güzel duruyor :)
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
LittleBigPlanet 3
+ TAKİBE
AL
7 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız