Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Lineage II'ya Yeni Sınıflar, Alan ve Raid Boss

Battle Rhapsody - O dönen silahlara dikkat!

     Başlıktan da anlayacağınız gibi Lineage II yeni blog girişinde gelecek olan yenilikleri detaylandırdı. Bakalım açıklamada neler yazıyor;
 
     "Rogue sınıfını oynayan oyuncular Othell Rogue'larsa gerçekten çok eğlenceli bulduğumuz yeni özelliklerini çok beğenecekler. Öyle ki bu yeniliklerle Rogue sınıfına strateji ve ustalık getiriyor. Genellikle Rıgue sınıfları her MMO'da gizlenmesi gereken, sinsice arkadan yaklaşan ve düşmanının gardı düşükken saldırması için tasarlanan bir sınıftır, şu anda Lineage II'de de Rogue sınıfının dagger ve Stealth özellikleri var ancak onun dışında bir Warrior gibi hareket ediyorlar ve evet biliyoruz Rogue sınıfı çok kolay ölüyor. Bunun içinde artık onlara daha fazla hayat vermeye karar verdik. Artık ömürleri daha uzun olacak. Bunun yanında yeni alanımız Prison of Darkness ve orayı korumakla görevli Raid Boss'u Spezion'u da unutmayalım. Ayrıca yine sınıflara dönecek olursak, Wynn Summoner adlı bir sınıfımız daha var. Wynn Summoner'lar daha çok debuff ve çağırdıkları yardımcıları ile partilere çağırılacak. Tabii bu sınıfı oynamak için taktik ve strateji en önemli özelliklerden geliyor."
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Lineage II PC MMORPG Lineage Lineage II Lineage 2 NcSoft
The Elder Scrolls Karakterlerini Karşılaştıralım MGS 3D: Snake Eater'da Kamuflaj Yaratmak

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Lineage II
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız