Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Lineage 2: Revolution'da Türk Oyuncular İçin Ön Kayıt Zamanı

 
      Lineage 2: Revolution oynamak isteyen Türk oyun severler için ön kayıt dönemi 15 Kasım 2017 tarihine kadar devam edecek. Oyunda, oyuncuların seçebileceği 4 ana karakter İnsan, Elf, Kara Elf ve Cüce olarak sıralanıyor. Oyuna ön kayıtla girecek olan oyunculara Kahraman Başlangıç Paketi ve Tam Ekipman Seti hediye edilecek. Ön kayıt olan oyuncuların bir diğer avantajı ise oyunda kullanacağı isimleri rezerve edebilmesi. Ayrıca oyuncular site üzerinden ön kayıtla beraber klan kurabilir ve klanlara 15 kişi davet edebiliyor.

     Oyuna Google Play ile ön kayıt yaptıran kullanıcılara 200 Kırmızı Elmas hediye edilecek. Bu ödülün oyun açıldıktan sonra 10. Seviyeye gelen kullanıcılara gönderilecek. App Store kullanıcılarına ise 200 Kırmızı Elmas yanı sıra 'Sonsuz Lejyoner Yüzüğü' hediye edilecek.
 
      2017 yılına damgasını vuran mobil MMORPG oyunu olan Lineage 2: Revolution, Japonya'da sadece 18 saat içerisinde App Store'da 1 numara oldu. Asya'da 6 ülkede Google Play ve App Store'da 1 numara ve sadece 2 gün içerisinde Kore'de hem Google Play hem de App Store'da 1 numara olmayı başardı.

Bu haberin bağlantısı
URL
Black Desert Online Kapalı Beta Süreci Başladı! World of Tanks Xbox One X'in Gücünü Er Meydanına Taşıyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

21.12.2017 18:36:50

0
Selamlar Oynamaya yeni başladım Telefonda oynadığım katakterle baska bir cihazda da oynayabilir miyim? Game center entegrasyonu denedim ama olmadi

psicik96

12.11.2017 12:22:53

0
yav reis nerelerdesin . içerikler ölüyor bi seni görmeye geliyoruz buraya be üstad
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız