Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Like a Dragon: Ishin! için Yeni Bir Fragman Videosu Yayınlandı

 
 
Yayıncı SEGA ve geliştirici Ryu Ga Gotoku Studio, Like a Dragon: Ishin için yeni bir fragman videosu yayınladığını duyurdu. Fragman videosu "Blade of Vengeance" olarak adlandırıldı.
 
SEGA bir basın açıklamasında, "Blade of Vengeance fragmanı, oyunun hikayesini araştırıyor ve baş karakter Sakamoto Ryoma'nın akıl hocasını öldürmekle suçlandıktan sonra önündeki hain yola bir bakış atıyor. Dostlar ve düşmanlarla dolu bir yolculuk, yüksek aksiyonlu savaş ve daha fazlasıyla, bu ciddi samurayın adalet için verdiği mücadele, Japonya tarihinin akışına meydan okuyor." dedi.
 
Like a Dragon: Ishin! 21 Şubat 2023'te PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One ve Steam ve Microsoft Store üzerinden PC için çıkış yapacak.
 
Fragman Videosu 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Like a Dragon: Ishin!
RPG Souls of Chronos, 14 Şubat'ta PS5, Switch ve PC için Çıkıyor Beklenen Oyun Marvel's Spider-Man 2 için Yeni Tanıtım Fragmanı Ortaya Çıktı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız