Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Like a Dragon Gaiden: The Man Who Erased His Name Açılış Sinematiği Yayınlandı

 
 
Yayıncılığını SEGA ve geliştiriciliğini Ryu Ga Gotoku Studio'nun üstlendiği Like a Dragon Gaiden: The Man Who Erased His Name için yeni fragman yayınlandı. Sinematik fragman olarak karşımıza çıkan bu içerik Yojiro Noda ve J.I.D.'nin orijinal şarkılarını içeriyor.
 
Oyun yakında geliyor
 
 
 
Like a Dragon Gaiden: The Man Who Erased His Name 9 Kasım'da PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One ve PC (Steam ve Microsoft Store üzerinden) için çıkış yapmaya hazırlanıyor. 
 
Oyun içerisinde bir zamanların yakuza efsanesi Kazuma Kiryu, ailesinin güvenliği için kendine ölü süsü verip ismini değiştiriyor. Şimdiyse onu girdiği inzivadan çıkarmaya çalışan, gizemli biriyle karşı karşıya kalıyor. Olaylar bunların etrafında dönüyor.
 
Oyunda Yakuza ve Ajan dövüş stilleri arasında dinamik geçiş yapabiliyor ve ilgi çekici yakın dövüş mekanikleriyle karşılaşıyorsunuz.
 
Sinematik fragman
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Like a Dragon Gaiden The Man Who Erased His Name
The Elder Scrolls VI için Yeni Detaylar Ortaya Çıktı: Playstation'a Gelmeyecek! Like a Dragon: Infinite Wealth Çıkış Tarihi Açıklandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Yanfo

20.9.2023 14:40:12

0
Kur oynaklığı sebebiyle Türkiye'de ve Arjantin, Kolombiya, Hindistan, Ukrayna ile Rusya'da da SEGA oyunları ön siparişe kapalı. Oyunlar, ya çıktığında ülkelere özel fiyatla gelecek ya da çıktığı günkü kur üzerinden fiyatlanacak.

SIE Santa Monica

20.9.2023 11:33:13

0
SEGA oyunları Türkiye'de ön siparişe açılmıyor. Nedenini bilen var mı?
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız