Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Lightning Returns: FF XIII'ten Yeni Görseller

Oyunun dev bir dünyasının olması bekleniyor

     Square Enix'in 2013'ün 3. çeyreğinde Playstation 3 ve Xbox 360 için piyasaya çıkaracağı Lightning Returns: Final Fantasy XIII'ün yeni ekran görüntüleri yayınlandı. Oyun görsel anlamda oldukça iyi olacak gibi görünüyor.
 
     Dünyanın sonuna doğru yaklaşılırken Lightning'in son mücadelesinin anlatılacağı oyun, FF XIII serisinin önceki oyunlarına benzer bir dövüş sistemine sahip olacak. 13 gün içinde dünyayı kurtarabilecek misiniz? İşte yeni görseller.
 

EKRAN GÖRÜNTÜLERİ Bu haber ile ilişkili
Bu haberin bağlantısı
URL
Lightning Returns: Final Fantasy XIII Final Fantasy XIII-2 Lightning Square Enix Playstation 3 Xbox 360 Fabula Nova Crystallis
The Walking Dead: SI'nın Müthiş! Yapay Zekası D&D: Neverwinter'ın Yeni Beta Haftasonu

BSC Misafiri

21.3.2013 13:34:46

0
Bu FFXIII serisi ile bu evrene giris yapan ergen oyuncularin Final Fantasy sever olmasina sevinsem mi yoksa bu FFXIII serisini gercek FF oyunu sanmalarina uzulsem mi? PS4'e ozel olarak donuyor Final Fantasy serisi nihayet. Ve Lightning sonlaniyor. Final Fantasy ozune yani her oyunda farkli bir fantasy'e donecektir yeni nesilde PS4 ile.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Lightning Returns: Final Fantasy XIII
+ TAKİBE
AL
4 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız