Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Light Fairytale Episode I, 28 Nisan'da Switch'e Geliyor

 
 
Geliştirici, neko.works, 28 Nisan'da Nintendo eShop üzerinden Switch için sıra tabanlı RPG oyunu Light Fairytale Episode I'i yayınlayacağını duyurdu. Ön siparişler şimdi mevcut.
 
Light Fairytale Episode I ilk olarak 13 Mayıs 2019'da Steam ve Humble Store üzerinden PC için ardından 13 Eylül 2019'da Xbox One ve 4 Kasım 2019'da PlayStation 4 için piyasaya sürüldü.
 
Light Fairytale Episode I, sıra tabanlı bir JRPG serisi olarak karşımıza çıkıyor. Episode 1'de Haru ve Kuroko ile kayıp gökyüzüne yolculuk başlıyoruz.
 
Haru karakteri biraz tembel ve bir o kadar da saf bir kalbe sahip. İyi kalpliliği ve sahip olduğu güç ile kendini nasıl idare edeceğini biliyor. Kuroko ise kısa boylu ve sevimli bir karakter olarak gözüküyor ama bu sizi yanıltmasın. Kuroko savaşta son derece yetenekli ve her zaman sağlam adım atan biri. Aynı zamanda teknolojiye düşkünlüğüyle tanınıyor.
 
Steam sayfası
 
 
Fragman videosu
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu sıra tabanlı strateji rpg
CD Projekt: The Witcher 3'ün Yeni Nesil Sürümünün Geliştirmesinde Sorun Yok Macera Oyunu Haiku the Robot 28 Nisan'da PC'ye Çıkıyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız