Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Life is Strange 2'nin İkinci Bölümü Ocak 2019'da Çıkacak

 
Geliştirici Dontnod Entertainment, Life is Strange 2'nin ikinci bölümünün Ocak 2019'da çıkış yapacağını duyurdu. İkinci bölüm “Rules” hakkındaki detaylar Aralık ayı ortasında paylaşılacak.

Life is Strange 2'nin birinci bölümü “Roads” 27 Eylül'de çıkmıştı. Life is Strange 2 toplamda beş bölümden oluşacak, 3. 4. ve 5. bölümlerin çıkış tarihleri henüz açıklanmadı.
 
Dontnod Entertainment'ın bölüm aralıklarının uzunluğu hakkında yaptığı açıklama:
 
"Life is Strange serisi hepimizin kalbinde hissettiği bir proje ve geliştirme sürecini aceleye getirmek ve dolayısıyla oyuncularımızın hak ettiği kalite ve duygusal etki kriterlerini karşılayamamak istemiyoruz. Bu yüzden şu ana kadar resmi bir çıkış tarihi açıklamadık - gurur duyduğumuz bir şey yayınlayacak ve keyif alacağınız ve sonsuza dek hatırlayacağınız bir konumda olduğumuzdan emin olmak istiyoruz."
 
"Önceki Life is Strange oyunlarında olduğu gibi bölümlerin benzer bir tempoda yayınlanacağı beklentilerinin olduğunu biliyoruz. Life is Strange 2'nin tutkusu ile bu önceki çıkış aralıklarının artık geçerli olmadığı anlamına geliyor, eğer istenen ve sizin hak ettiğiniz oynanışın ve hikaye anlatımının kalitesini karşılayacaksak oyun için vizyonumuz bu şekilde." 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak http://lifeisstrange-blog.tumblr.com Life is Strange Square Enix Dontnod Entertainment PC PS3 PS4 Xbox 360 Xbox One
Dragon Age Duyurusu için Aralık Ayı İşaret Edildi Kingdoms of Amalur: Reckoning, Sonic Unleashed ve Aliens vs. Predator Xbox One'da

kataaay

29.11.2018 23:35:39

0
Bu sezon oyunun bölümleri arasındaki süre daha uzun oldu gibi, beklenen süreye bağlı olarak kaliteyi de yüksek tutmaları şart.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Life is Strange ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
24 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız