Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Life is Strange 2 Tanıtım Fragmanı

 
Yayıncı Square Enix ve geliştirici Dontnod Entertainment Life is Strange 2'nin ilk resmi tanıtım fragmanını yayınladı.
 
Fragman ile birlikte oyunun hikaye detayları da ortaya çıktı. Dontnod Entertainment tarafından belirtilene göre, Life is Strange 2'de oyuncular hayatlarını sonsuza dek değiştiren trajik bir olaydan sonra Seattle'daki evlerinden kaçmak zorunda kalan 16 yaşındaki Sean ve 9 yaşındaki Daniel Diaz adlı iki erkek kardeşin hikayesini keşfedecek. İki kardeş polisten kaçarken, Sean zor bir karar vermek zorunda kalacak: kardeşini de alıp Puerto Lobos, Meksika'ya gitmek. Yolda onları çeşitli tehlikeler beklerken kardeşlik bağlarını test edecek zor kararlarla karşı karşıya kalacaklar.  
 
Dontnod Entertainment Life is Strange 2'nin yeni karakter kadrosu, yeni yerler, yeni oynanış özellikleri ve oyuncuların keşfedeceği yeni bir güç ile birlikte serinin en iddialı projesi olduğunu söylüyor. 
 
Daha fazla detaya buradan ulaşabilirsiniz.

Life is Strange 2'nin birinci bölümü 27 Eylül 2018'de PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkacak.

Beş bölümü de içerecek Life is Strange 2 Complete Season şu anda PlayStation Store'da 118,99 TL, Xbox Store'da 118,75 TL ve Steam'de 117,35 TL fiyattan ön siparişte bulunuyor. Ön sipariş bonusu: "Maskot paketi": Life is Strange evreninden ilham alınarak hazırlanmış yamalar ve anahtarlık ile sırt çantanızı süsleyin.

Tanıtım fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Life is Strange Square Enix Dontnod Entertainment PC PS3 PS4 Xbox 360 Xbox One
Just Cause 4 ‘Tornado’ Oynanış Fragmanı ReCore: Definitive Edition, Super Lucky's Tale ve Diğer Microsoft Oyunları Steam'e Geliyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

xtoday

21.8.2018 17:55:35

0
İlk oyunun butun eplerini, Before the storm un episode 1 ini bitirdim, dedim üni yi hallediyim ondan sonra kral bi şekilde ilk oyundan başlayıp before the storm dahil hepsini bitiriyim.Ama bunu gördüm üzüldüm açıkçası.Max'i, Chloe fazla aratmadı; boşluğu doldurmuş gibiydi ancak bu olmadı gibi.Chloe yi hiç sevmediğim halde bunu görünce kıymetini anladım

er-mannnn

21.8.2018 16:31:29

0
Daha Life is Strange'in ilk oyunu olduğu zamanda bu oyunun ikincisi olursa ancak farklı hikaye ve farklı karakterlerle olur demiştim. Görüldüğü üzere öyle de oldu. Ama yine de bi max ve chloesiz oyuna alışmak... bilemedim yani. Ama oyunun hikayesinde kısa da olsa bir yerde maxle ya da chloe ile yolları kesişirse güzel olabilir.

Life Is

21.8.2018 02:18:44

0
lan karakterler farklı ya, chloe yok Yeni bir yolculuk diyor zaten :(

BSC Misafiri

20.8.2018 23:53:07

0
Bunlar ne ya Max Chloe olmadan ısınamadım oyuna
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Life is Strange ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
24 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız