Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Lies of P'nin Ana Hikayesi 30 Saat Sürecek

 
 
Neowiz tarafından geliştirilen Souls like aksiyon rol yapma oyunu  Lies of P, türü seven oyuncuları heyecanlandırmaya devam ediyor ve oyun hakkında yeni yeni detaylar ortaya çıkıyor. Savaş tarzından, sanat tasarımına ve daha fazlasına kadar dikkat çekici olan bu yapım için birçok oyuncuyu şimdiden büyük beklentilere girmiş durumda. 
 
Prankster101 ile yakın tarihli bir röportajda konuşan Lies of  P yönetmeni Choi Ji-Won, oyunun ana hikayesinin tamamlanmasının yaklaşık 30 saat süreceğini açıkladı. Bunun yanı sıra Ji-Won, yan içeriklerle ilgilenen ve isteğe bağlı görevleri yapmak isteyen oyuncuların 60 saati gözden çıkarması gerektiğini vurguladı.
 
Lies of P, klasik Pinokyo hikayesini karanlık bir şekilde yeniden canlandırmayı amaçlıyor. Oyunun geçtiği Krat adlı delilik ve kana susamış şehir için 19. yüzyıl sonları ve 20. yüzyıl başlarında Avrupa'daki Belle Epoque döneminden esinlenilmiş.

Lies of P, 2023'te PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One ve Steam üzerinden PC için çıkış yapacak. Ayrıca Xbox Game Pass platformunda da yer alacak.
 
Steam sayfası
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gamingbolt Lies of P Neowiz Round8 Studio Pinokyo Souls-like aksiyon rol yapma oyunu
Rapor: Star Wars Jedi: Survivor Hakkında Yeni Detaylar Aralık'ta Gelecek Naughty Dog, Mevcut ve Gelecekteki Oyunları PC'ye Getirmeye Odaklanıyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Lies of P
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız