Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Level-5, 2023'te Yepyeni Bir Oyun Ortaya Çıkaracağını Duyurdu

 
 
Ni no Kuni, Yo-Kai Watch ve Professor Layton video oyunları serisiyle tanınan Japon geliştirici Level-5 , 2023'te yepyeni bir oyun çıkarmayı planladığını duyurdu. Duyuru, geliştiricinin Japon oyun dergisi Famitsu'da yayınlanan Yeni Yıl mesajı aracılığıyla yapıldı.
 
Şuanlık oyun hakkında çok az şey biliniyor, ancak Level-5, oyunun zaten var olan herhangi bir seriye dayanmayan tamamen orijinal bir çalışma olacağını belirtti. 
 
Kuzey Amerika şubesinin kurulmasından önce, Level-5'in oyunlarnının çoğu, ilgili tüm yerelleştirme ve pazarlamayı da yürüten Nintendo tarafından uluslararası olarak yayınlandı. Nintendo'nun Professor Layton ve Inazuma Eleven oyunlarına olan desteği, bu oyunları ve ardından Level-5'i uluslararası başarıya fırlattı.
 
İlk olarak 1998 yılında kurulan Level-5, bu yıl 25. yılını kutlayacak. Geçen hafta geliştirici, Inazuma Eleven serisinin uzun zamandır beklenen yeni oyunu Inazuma: Victory Roads of Heroes hakkında yeni ayrıntılar yayınladı. Inazuma: Victory Roads of Heroes hangi uluslararası platformlarda yayınlanıp yayınlanmayacağı şu anda bilinmiyor.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak DualSHOCKERS Level-5 Ni no Kuni Yo-Kai Watch Professor Layton yeni oyun
Bethesda Softworks, RPG Starfield'ı 2023'ün İlk Yarısında Yayınlanacağını Duyurdu Reverie: Sweet As Edition, PS5, Xbox Series, Xbox One ve PC'ye Geliyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız