Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Let's Play! Oink Games Yeni Güncellemeyle Beraber 6 Temmuz'da PC'ye Geliyor

 
 
Geliştirici ve yayıncı Oink Games Inc., eğlence macera oyunu Let's Play! Oink Games'in 6 Temmuz'da Steam üzerinden PC platformuna geleceğini duyurdu. Aynı tarihte ilk ücretsiz içerik güncellemesi de yayınlanacak. Bu içerik, 15 Aralık 2021'de yayınlanan Switch sürümüne de eklenecek. Ayrıca bu yaz her iki platform için de In a Grove'u ekleyen ikinci bir ücretsiz içerik güncellemesi yayınlanacak.
 
Deep Sea Adventure'da heyecanlı ve riskli hazine avlarına çıkın. Startup'ların en büyük yatırımcısı olun. Moon Adventure'da hayatta kalmak için astronot arkadaşlarınızla birlikte malzemeleri kurtarın.
 
Oyunlar, orijinal masa üstü sürümlerinin hissini yakalarken, anlaşılması kolay olacak şekilde tasarlanmıştır. Tüm oyunları yerel ve çevrimiçi yakındaki ve uzaktaki arkadaşlarınızla oynayabilirsiniz! Let's Play ile bir oyun gecesine başlayın! 
 
Steam sayfası
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu eğlence masa
DNF Duel için Lost Warrior Fragmanı Yayınlandı Lumi Interactive 6.75 Milyon Dolar Yatırım Aldı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız