Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Legendary Duelists: 3. Sezon Şimdi Yu-Gi-Oh Koleksiyon Kart Oyununda!

 
 
Konami Digital Entertainment B.V., Avrupa ve Okyanusya'da Yu-Gi-Oh TRADING CARD GAME (TCG) için Legendary Duelists: Season 3'ün başladığını duyurdu.
 
Legendary Duelists: Season 3, kahramanları, kötü adamları ve kahramanlardan kötü adamlara dönüşenleri tek bir yerde topluyor! Legendary Duelists: Immortal Destiny ve Legendary Duelists: Magical Hero’dan kartları bir araya getiren Legendary Duelists: Season 3, Dark Magician, HERO ve Senkron hayranlarının yüzünü güldürecek!
 
Her Legendary Dueslists: Season 3 kutusu, Immortal Destiny veya Magical Hero'da bulunmayan bir nadirlik seviyesi olan 1 Secret Rare'in yanı sıra 6 Ultra Rare kart içeriyor. Bu sürüm çifte doz Jaden içerdiğinden, Ultra Rare'ler 3 Duel Academy yurdunun renklerinde sunulacak: Slifer Red için 2 kırmızı Ultra Rare, Obelisk Blue için 2 mavi Ultra Rare ve Ra Yellow için 2 standart Ultra Rare.
 
 
 
Bitmedi! Her Legendary Duelists: Season 3 kutusunda aynı zamanda Yugi, Jaden ve Yusei ile ilişkili canavarlar ya da sembollerle bezeli birkaç zardan biri sizleri bekliyor!
 
Ayrıca Avrupa’nın bazı ülkelerindeki satış noktalarında Legendary Duelists: Season 3’ünözel sürümü satışa sunuldu. Bu özel sürümde ise çok özel bir Dark Magician zarı mevcut.
 
Her Legendary Duelists: Season 3 kutusu toplamda: 1 Secret Rare, 6 Ultra Rare (2 standart Ultra Rare, 2 kırmızı Ultra Rare, 2 mavi Ultra Rare), 30 Common Kart içeriyor.
Daha fazla bilgi için adres: https://www.yugioh-card.com
 
basın bülteni 

Bu haberin bağlantısı
URL
Yu-Gi-Oh
Konami'nin Asimetrik Parti Oyunu Bail or Jail Artık Steam'de! Teenage Mutant Ninja Turtles: The Cowabunga Collection, 30 Ağustos'ta Sizlerle!

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız