Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Left Alive 28 Şubat 2019'da Japonya'da Çıkacak, Yeni Fragman Yayınlandı

 
Yayıncı Square Enix, Left Alive'ın 28 Şubat 2019'da Japonya'da PlayStation 4 ve PC için çıkış yapacağını duyurdu. Kuzey Amerika ve Avrupa çıkış tarihi halen "2019" olarak görünüyor.
 
Oyunun Square Enix tarafından paylaşılan tanıtım yazısı:
 

Left Alive, 2019'da PlayStation 4 ve PC'ye gelecek yepyeni bir hayatta kalma aksiyon oyunu.
 
Veteran geliştiriciler Toshifumi Nabeshima (yönetmen, Armored Core serisi), Kojima Productions'tan Yoji Shinkawa (karater tasarımcısı, Metal Gear serisi) ve Takayuki Yanase (mech tasarımcısı, Ghost in the Shell: Arise, Mobile Suit Gundam 00, Xenoblade Chronicles X) Left Alive'ın karanlık ve cesur dünyasını yaratmak için güçlerini birleştirdi.

 
Yeni fragmanı aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Left Alive Square Enix
Yakuza Serisi Geliştiricisi Yeni Oyunu Project Judge'ı PS4 için Duyurdu Sekiro: Shadows Die Twice TGS 2018 Fragmanı

SOLID SNAKE

11.9.2018 00:23:10

0
Bayağı bir Metal Gear Solid esintileri var, MGS hayranı olarak ilgimi çeken bir oyun ki yapımcı listesinde Yoji Shinkawa reyis de bulunuyor. Arasahnelerinin açıları, askeri karkaterler ile dramatize bir hikaye, mechler(metal gear'lara benzetebiliriz). Bakalım nasıl bir oyun olacak Square Enix bu oyunun AAA kalite olmayacağını söylemişti yani bütçesini biraz düşük tutmuştu. Buna rağmen kaliteli bir iş çıkarırlarsa harika olur belkide sonradan Bütçe durumu değişmiştir bilemiyorum. Bütçe haberi: https://www.resetera.com/threads/square-enix-talks-about-the-budget-for-left-alive.7214/ Q:“Left Alive” was introduced in September. What will it cost to develop, and what is the positioning of the title? A: We want to make it into a AAA brand, but that does not mean that we intend to devote massive development costs to it. Content-wise, the game will be satisfying in a hardcore way, and that’s how we want to market it to players.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Left Alive
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız