Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Left 4 Dead için Crash Course İsimli DLC Duyuruldu

Zombiler kovalamaya, siz kaçmaya devam !
     Left 4 Dead 2'nin duyurulmasının ardından gelen tepkiler ve sırf oyunu boykot etmek için kurulan internet sitesi üzerine Valve, ilk oyundan desteklerini çekmeyeceklerini ve hazırladıkları yeni DLC'lerin mevcut olduğunu dile getirmişti.
 
     İşte o planlardan birisi ; Crash Course indirilebilir içeriği oyunun Xbox360 ve Pc versiyonları için duyuruldu. Yeni tek kişilik, çoklu oyuncu  ve versus (karşı karşıya) modunu içerecek olan DLC, eylül ayında yayınlanacak.
 
     Oyunun orijinal versiyonunda yer alan No Mercy ve Death Toll bölümleri ile bağlantılı ve devam niteliğinde gelecek olan  Crash Course, No Mercy sonunda yer alan helikopter kurtarma bölümüne bağlantılanacak. No Mercy'den farklı olarak ise, bu sefer helikopter takımınızı kurtarmak için beklemeden uzaklaşması ile macera yeniden başlamış olacak.
 
     Survival ve Co-op modlarına başarılı bir eklenti olarak gelcek olan Crash Course, 30 dakikalık Versus Modunuda beraberinde getirecek. Enfeksiyonlu takım arkadaşlarınızla birlikte, dengeli bir şekilde oyun içinde sunulan silah ve diğer araçlarla kullanarak rakipleriniz ile maç yapabileceksiniz.
 
     Valve yetkililerinden Gabe Newell indirilebilir içerik ile ilgili yaptığı açıklamada; oyunun çıkış yaptığı son kasım ayından bu yana Left 4 Dead evrenine her zaman yenilik sunma çabası içinde olduklarını, oyunu değerininde üstüne çıkarmaya çabaladıklarını, Survival Pack ve Authoring Tools içeriklerinde olduğu gibi Crash Course içeriğininde oyunculara yeni bir deneyim sunmak üzere planlandığını dile getirdi.
 
Eylül ayında indirilebilir olarak sunulacak olan eklenti, 560 MS puanından satılacak.
 
Güncelleme : İçerik, PC versiyonu için ücretsiz yayınlanacak.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak left 4 dead yeni dlc crash course pc xbox360
Xbox Live'da Geçen Hafta Live Güncellemesi İle Oyun Kurulum Boyutu Azalıyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Left 4 Dead
+ TAKİBE
AL
4 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız