Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Left 4 Dead, Az Daha Fantezi RPG Olacakmış !

 

barbiefairy

 

    Valve'nin FPS oyunlarındaki başarılı yapımları milyonlarca kişi tarafından oynandı ve hala oynanmaya devam ediyor. FPS konusunda bu kadar uzman ve deneyimli kişilere emanet olan firmanın Left 4 Dead'i yaparken aslında ilk olarak içinde fantezi temalı aksiyon oyunu geliştirmeye çalıştıklarını söylesem bana inanır mıydınız?
 
    Valve'den Doug Lombardi'nin itirafı sonucu ortaya çıkan bu şok edici bilgi sonucu Left 4 Dead'e sahip olduğumuz için şükretmeliyiz, çünkü firmanın bahsettiği oyun, tam bir trajedi olabilirmiş. Lombardi'nin ağzından durum şöyle açıklandı; 
 
    “Çok kötüydü. Kendinize, 'Biz bu kadar kötü bir oyun nasıl yapabiliriz?' veya artık durum daha da ileri giderek 'Nasıl bir oyun yapabiliriz?' diye soruyorsunuz. Sonradan en iyi yaptığımız şeye odaklanmaya karar verdik, peki neden böyle bir oyun yapmaya çalışmıştık... RPG bile tam olarak değildi... İçinde konu olmayan Aksiyon Fantezi türünde Role Playing oyunu gibi bir şeydi." 
 
    “Daha sonra yaptığımızın çok yanlış olduğuna karar verdik. Bizim odaklanmamız gereken Yapay zeka ve Co-op oynamaya olanak tanımaktı. Bu güzel bir fırsattı. İşte Left 4 Dead, tam burada ortaya çıktı." 
 
    Gerçekten ucuz atlatmışız, Valve'nin fantastik aksiyon oyunu yapmaya çalışması aklımın ucundan bile geçmezdi doğrusu, neyse ki vazgeçilmiş ve muhteşem bir serinin ilk adımlarını atmışlar. Zaten çoğu firmanın buna benzer yapım hikayeleri vardır, bu da sadece onlardan biriydi.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak left 4 dead valve turtle rock studios yapım hikayesi
Marvel vs Capcom 3'ten Yeni Oynanış Videoları Xbox 360'ın Sesli Chat Kalitesi Artıyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Prоwler

6.2.2011 10:37:56

0
VALVe ne yapsa oynanır

joncan

27.8.2010 20:31:35

0
manyak olurdu god of war fps olsaydı yaa çok farklı bi havası olurdu xD :D

BSC Misafiri

27.8.2010 17:24:46

+1
God of War III'ü de Fps yapacaklardı :D

CasparoF

27.8.2010 15:43:34

+1
Bence i am Legend filmi gibi büyük şehirde yaşam savaşı verdiğimiz sağlam bir RPG yapılabilir. Çokta güzel olur çokta gözel iyide olur.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Left 4 Dead
+ TAKİBE
AL
4 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız