Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

League of Legends'in Yeni Karakterine Özel Video

 
    Free to Play piyasasının meşhur MOBA oyunu League of Legends için yeni karakter Jinx, önümüzdeki dönemde oyuncuların kullanımına sunulacak. Riot Games, bunun öncesinde Jinx için güzel bir video yayınladı. Jinx'e özel bir şarkıyla oluşturulmuş animasyon videosunda Riot'un gelecekte animasyon konusunda iyi şeyler ortaya çıkaracağını anlayabiliyoruz. Aşağıdan izleyebilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
league of legends riot games pc rts mmo
Castlevania: LoS Collection Çıkış Tarihi Açıklandı Thief'in İlk Oynanış Odaklı Tanıtım Videosu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Veyron720

9.10.2013 19:51:28

0
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri Bencede bir degisiklik sart tamamen nerf, harita ve oynanis olarak degismeli tabi yine yeni sampiyonlar ciksin o ayri da yani bir dariusa nerf gelipte teemonun veya kassadinin bogle elini kolunu sallayarak dolasmasi adil degil lol adalet meydani degil olsa olsa seyimin adaleti ! Bu kararlari kim veriyor cok merak ediyorum ayrica report ve oyundan cikma banida cok sacma diyelimki trolle veya nooba denk geldik bence dota gibi oyundan rahatca cikmaliyiz 20 15 ve 5 dakika beklemek de neyin nesiymis neyin kafasi bu ?
Kesinlikle katılıyorum ama bence en önemlisi map değişmeli bu ne ya alise harikalar bilmem neyindeki gibi ayrıca deny de lazım deny'sız moba'mı olur.

BSC Misafiri

9.10.2013 19:10:53

+1
Bencede bir degisiklik sart tamamen nerf, harita ve oynanis olarak degismeli tabi yine yeni sampiyonlar ciksin o ayri da yani bir dariusa nerf gelipte teemonun veya kassadinin bogle elini kolunu sallayarak dolasmasi adil degil lol adalet meydani degil olsa olsa seyimin adaleti ! Bu kararlari kim veriyor cok merak ediyorum ayrica report ve oyundan cikma banida cok sacma diyelimki trolle veya nooba denk geldik bence dota gibi oyundan rahatca cikmaliyiz 20 15 ve 5 dakika beklemek de neyin nesiymis neyin kafasi bu ?

David Attenborough

9.10.2013 18:55:21

+5
Bu çöp oyunun yeter reklamını yaptınız. Oyunun sitesi bile bu kadar kendi haberini yayınlamıyordur.

tazev123

9.10.2013 17:38:03

+1
bence artık oyuna sağlam bir değişiklik yapma vakti geldi sıkıldık artık yeni hero değil heyecan katacak yeni bir sezon istiyoruz riot artık oyunda revizyona gitmeli
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
League of Legends
+ TAKİBE
AL
43 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız