Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

League of Legends'de S3 Türkiye Şampiyonası


    Sanırım oyun oynayan kimse, yurt dışında düzenlenen milyon dolarların dağıtıldığı turnuvalara hayır diyemez. Riot Games'in Türkiye ayağı da Türkiye'yi yurt dışında düzenlenen League of Legends turnuvalarında temsil edecek takımı seçme hazırlığı içerisinde.
 
    Sezon 3 için Türkiye şampiyonasını duyuran Riot Türkiye, bu şampiyonadaki takımları iki ayrı kategoriye ayırıyor. Riot Türkiye ekibi, kendini kanıtlamış profesyonel takımların haricinde bu alanda ismi yeni duyulan takımları da unutmuyor. Kırmızı ve Turkuaz olarak ikiye ayrılan şampiyona kategorilerinde kazanılacak puanlar da, turnuvaların rütbesine göre değişiyor.
 
    İşin en sonunda ise Kırmızı kategorinin dört takımı, Turkuaz kategorinin iki takımı ve oyun içerisinde en yüksek derece puanı kazanan iki takım, şampiyonanın sezon finalinde oynamaya hak kazanacak. Bu finallerde birinci gelen takım ise yurt dışındaki büyük League of Legends turnuvalarında boy gösterecek.
 
Sezon 3 Türkiye Şampiyonası'nın detaylarına buradan ulaşabilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
league of legends riot games pc rts mmo
Trials Evolution'ın PC Çıkış Tarihi Belli Oldu Warface'in Kapalı Betası Amerika'da Açıldı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
League of Legends
+ TAKİBE
AL
43 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız