Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

League of Legends LPL 2021 Yaz Mevsimi Finalleri Tamamlandı!

 
    League of Legends Çin Şampiyonluk Ligi, LPL 2021 Yaz Mevsimi finalleri tamamlandı. LPL 2021 Yaz Mevsimi finallerinde Edward Gaming, rakibi FunPlus Phoenix'i 3-1 mağlup ederek tarihinde 6. kez şampiyon oldu.
 
     9 haftalık lig mücadelesinin ardından lig aşamasını 12 galibiyet 4 mağlubiyet ile 2. sırada tamamlayan Edward Gaming, LPL 2021 Yaz Mevsimi finallerinde doğrudan yarı final etabında yer aldı. Yarı finallerde Team WE'ye karşı 3-2 yenilginin ardından alt tura düştü. Burada LNG Esports'a karşı oynadığı karşılaşmanın ardından 3-1 galibiyet elde etti ve FunPlus Phoenix'e 3-0 mağlup olan Team WE ile yeniden eşleşti. Rövanş niteliğinde olan bu karşılaşmanın sonucunda Edward Gaming, rakibi Team WE'yi 3-0 mağlup ederek büyük finale yükseldi.
 
     Edward Gaming, büyük finali Çin liginin en güçlü rakibi olan FunPlus Phoenix'e karşı oynadı. 5 maçlık seri formatında oynan karşılaşma sonucunda; Edward Gaming, FunPlus Phoenix'i 3-1 mağlup ederek tarihinde 6. kez şampiyon oldu ve 2021 Dünya Şampiyonası'na adını yazdırdı. 

Bu haberin bağlantısı
URL
league of legends riot games pc rts mmo
Kupa Papara Espor Turnuvası Başlıyor! F.I.S.T.: Forged in Shadow Torch Çıkış Fragmanı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
League of Legends
+ TAKİBE
AL
43 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız