Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

League of Legends 2021 Dünya Şampiyonası'nda Grup Aşaması Tamamlandı!

 
     
     Dünyanın en iyi League of Legends takımlarının mücadele ettiği Worlds 2021'de grup aşaması tamamlandı. 16 takımın mücadele ettiği grup aşaması; 11-18 Ekim tarihleri arasında gerçekleşti. Takımlar 4'erli olarak 4 gruba ayrıldı ve çiftli eleme formatında mücadele etti. Grup aşamasını ilk iki sırada tamamlayan takımlar çeyrek final aşamasına yükseldi.
 
     A grubunda birinci DWG KIA, ikinci Cloud9, B grubunda birinci T1, ikinci Edward Gaming, C grubunda birinci Royal Never Give Up, ikinci Hanwha Life Esports, D grubunda birinci Gen.G, ikinci MAD Lions oldu. 
 
 
     Worlds 2021 çeyrek final karşılaşmaları 22-25 Ekim tarihleri arasında saat 15:00'da gerçekleşecek. 5 maçlık seri formatında oynanacak karşılaşmalarda toplamda 3 galibiyete ulaşan takımlar serinin galibi ilan edilecek ve adını yarı finale yazdıracak. 

Bu haberin bağlantısı
URL
league of legends riot games pc rts mmo
RPG Oyunu King Arthur: Knight’s Tale, 15 Şubat'ta Tam Sürüm Olarak Yayınlanacak Fatal Frame Maiden of the Black Water Yönetmeni: Remaster Beklentileri Aştı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
League of Legends
+ TAKİBE
AL
43 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız