Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

League of Legends 2020 Dünya Şampiyonası Yarı Finalleri Yarın Başlıyor!

 
     League of Legends 2020 Dünya Şampiyonası'nda Yarı Final etabı yarın başlıyor!
 
     2020 Dünya Şampiyonası Yarı Final etabının ilk karşılaşması yarın saat 13:00'da Avrupa takımı G2 Esports ile Güney Kore takımı DAMWON Gaming arasında oynanacak. 2. karşılaşma ise 25 Ekim 2020 Pazar günü, 2 Çin takım TOP Esports ile Suning arasında 5 maçlık seri formatında oynanacak.
 
G2 Esports
 
     Çeyrek Finallerde; G2 Esports, Gen.G ile eşleşti. Karşılaşmanın sonucunda G2 Esports, Gen.G takımını 3-0 mağlup ederek 2020 Dünya Şampiyonası'nda Yarı Final etabına yükselen dördüncü takım oldu. 
 
DAMWON Gaming
 
     Çeyrek Finallerde; DAMWON Gaming, DRX ile eşleşti. Karşılaşmanın sonucunda DAMWON Gaming, DRX takımını 3-0 mağlup ederek 2020 Dünya Şampiyonası'nda Yarı Final etabına yükselen ilk takım oldu.
 
TOP Esports
 
     Çeyrek Finallerde; TOP Esports, fnatic ile eşleşti. Karşılaşmanın sonucunda seride 2-0 mağlup olarak geriden gelen Top Esports, 3-2'lik skorla geri dönüş yaparak fnatic karşısında zafer elde etmeyi başardı. Böylelikle Top Esports, 2020 Dünya Şampiyonası'nda Yarı Final etabına yükselen üçüncü takım oldu.
 
Suning
 
     Çeyrek Finallerde; Suning, JD Gaming ile eşleşti. Karşılaşmanın sonucunda Suning, JD Gaming'i  3-1 mağlup ederek 2020 Dünya Şampiyonası'nda Yarı Final etabına yükselen ikinci takım oldu. 
 
     Yarı final serilerini kazanan iki takım, 31 Ekim’de oynanacak finalde karşı karşıya gelecek. Karşılaşmalar lolespor.com adresinden canlı yayınlanacak. 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
league of legends riot games pc rts mmo
Haftalık Dizi ve Film Önerisi 30: The Trial of the Chicago 7 - A Taxi Driver PS5 Özel Kapakları Üçüncü Parti Bir Site Tarafından Satışa Sunuldu

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
League of Legends
+ TAKİBE
AL
43 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız