Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Last of Us Sitesinde Hareketlilik Başladı


     Sony önümüzdeki Cumartesi günü gerçekleşecek olan VGA 2011 töreninde yeni sürprizler ile karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Bu oyunlardan ikisi ise oldukça önemli. Biri sürekli "Aklınızı alacak" diye lanse edilen oyun, diğer ise Sony'nin Last of Us ismi ile gündeme getirdiği oyun.
 
     İşte bu oyunlardan Last of Us kod adlı oyun için yeni güncellemeler yaşandı. Sony açtığı sitede iki yeni ekran görüntüsü ve ilginç bir videoya daha yer verdi. Bu yeni bilgilerden özellikle ekran görüntülerinde oyuna ait önemli bir ipucu bulunuyor.
 
     Ekran görüntülerinin ilkinde yapraklarla dolu bir görüntüye yer verilmiş. İkincisinde ise bir gazete küpürünü görüyoruz. Gazetede küpüründe Teksas ve New Mexico'da karantina bölgesinin düştüğü ve enfeksiyon kapmış kelimeleri dikkat çekiyor. Gazetedeki Amerika başkanı, İngiltere ve diğer ülke haberlerine bakacak olur isek hikayenin muhtemelen zombi benzeri bir enfeksiyon temalı ve tüm dünyaya yayılmış bir hikaye olabileceğini düşünebiliriz.
 
     Sitede yayınlanan video ise daha önce yayınlanan karıncalı videonun uzatılmış versiyonu. Aynı görüntülerden sonra ekran kararıyor ve nefes alma sesleri ile birlikte bazı çığlıklar duyuyoruz. Görüntülere ve bu videoya aşağıdan göz atabilirsiniz.
 
 

 

Bu haberin bağlantısı
URL
Last of Us Sony VGA 2011
Yeni Alan Wake'in Adı American Nightmare mi? Korsan Serious Sam 3 Sahiplerini Sürpriz Bekliyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Fearless_tr

8.12.2011 18:16:31

0
Insallah sacma sapan bir psn oyunu olmaz, onun yerine uncharted serisi gibi efsane bir oyun olur ve coop'uda olursa off tadindan yenmez.

strewer

8.12.2011 17:04:01

0
Konsolüssünde de anlatmışlardı. O gördüğünüz karınca bir belgeselden alıntı. Bir mantar karıncanın beynine giriyor ve karınca zombi gibi bir şey oluyor. Bu mantar ormandaki popülasyonu sağlıyormuş. Yani kısaca zombi oyunu akar.

Haykıran Bıngıldak

8.12.2011 15:58:35

0
Karınca bir çok şeyi simgeliyor olabilir. Belki kalabalığa işaret ediyor olabilir koloni vb. Belki enfeksiyonun panzehiri veya tam tersine yayılma sebebi karınca olabilir. Eski güzel dünyaya gönderme olabilir. Sondaki seslere bakılırsa surivival-horror tarzı korkunç bir oyun bekliyor bizi, sondaki çığlık büyük ihtimal enfeksiyonun son safhasındaki genç bir kızın çığlığı içimi oldukça ürpertti, motor seslerde belli ki biri çalıştırmaya çalışıyor bir şeyleri beceremiyor.

BSC Misafiri

8.12.2011 13:27:15

0
ben evsaneyim filmi gibi bişey olacak heralde dev karıncalar mı olcak acaba şehirdeki son insan mı nedir anlamadık...
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Playstation 3
+ TAKİBE
AL
70 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız