Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Last Story'nin Batı Çıkışı Kesinleşiyor

Oyunun Japonya çıkışı Ocak 2011..

     Final Fantasy serisinin babası olarak kabul edilen ve uzun süre önce Square Enix ile yollarını ayıran Hironobi Sakaguchi, kendi şirketi Mistwalker'ı kurmuştu. Daha sonra Blue Dragon ve Lost Odyssey gibi oyunlara imza atan ekibin son yapımı ise Nintendo Wii için Japonya çıkışını çoktan gerçekleştiren The Last Story oldu. Peki oyunun batı çıkışından ne haber?
 
     The Last Story'nin batı çıkışı için birçok haber ortaya çıkmış, Ocak ayında bazı Nintendo yetkilileri oyunun batıya geleceğini açıklamasına rağmen beklenen haber bir türlü gelmemişti. Hatta aynı şey Xenoblade için de yapılında batılı Wii sahipleri de Nintendo'ya karşı bir kampanya düzenlemiş ve bu iki oyunu batıya da istediklerini dile getirmişti.
 
     Bu gelişmeler sonrası Xenoblade'in batı çıkış tarihi bile verildi. Fakat The Last Story'deki belirsizlik hala sürüyor. Bu belirsizliğe rağmen bugün oyunun batı çıkışı için önemli bir gelişme yaşandı. 
 
     GoNintendo'nun haberine göre Nintendo The Last Story'i Kuzey Amerika için lisanslamış. Geçtiğimiz günlerde gelen lokalizasyon haberlerinden sonra bu lisans haberi oyunun batı çıkışını kesinleştiriyor gibi. Durumun kesinleşmesi için Nintendo'dan resmi duyuru bekleniyor.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Blue Dragon RPG Mistwalker Hironobu Sakaguchi J-RPG Nintendo
Microsoft'un ComicCon Listesi Belli Oldu Battlefield 3'ün Battlelog Özelliği Gözüktü
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

The_Rahip

15.7.2011 21:05:30

0
Batıdan gelen baskılar sonuçsuz kalmadı. Nintendo bu nesilde Batı pazarına cidden bir garip davrandı ama en sonunda yanlıştan dönmek zorunda kaldı.

BSC Misafiri

15.7.2011 16:14:56

0
Umutluyum bu oyundan.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Last Story
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız