Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Lana Wachowski, The Matrix 4'ün Çılgınca Olacağını Söyledi

 
Bilim kurgu türünün en önemli örneklerinden biri olan ve özellikle ilk filmi ile büyük başarı yakalayan The Matrix serisinin bildiğiniz gibi dördüncü filmi şu anda yapım aşamasında. 
 
İlk filminde yönetmenlerinden biri olan Lana Wachowski, aynı zamanda The Matrix 4'ün de yönetmeni. Film hakkında konuşan Lana Wachowski, dördüncü filmin kesinlikle çılgınca olacağını söyledi. Ayrıca John Wick'in yönetmeni olan Chad Stahelski, The Matrix üçlemesini sevenlerin dördüncü filmi de seveceğini söyledi.
 
The Matrix 4'ün yönetmenliğini Lana Wachowski ve Lilly Wachowski yapacak. Filmin senaryosunu ise Aleksandar Hemon David Mitchell ve Lana Wachowski yazacak. Carrie-Anne Moss, Keanu Reeves, Jonathan Groff, Jada Pinkett Smith ve Neil Patrick Harris oyuncular arasında. Filmin vizyon tarihi ise 21 Mayıs 2021.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak screenrant Film Haberleri the matrix matrix 4 vizyon tarihi
İsmi Belli Olmayan Bir Star Wars Dizisi İçin "Ezra" Karakterini Canlandıracak Oyuncu Aranıyor J.K. Simmons, Spider-Man Filmlerinde Gözükebilir
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

1.6.2020 23:51:28

0
quote:

Orjinalden alıntı: 19952020 Keanu Reeves Matrix 4 de genç Hali olursa daha çılgın olur Keanu Reeves Matrix 3lemede genç gibi duruyordu adamın öyle Halini seviyordum simdi ise John Wick gibi duruyor hala bu adamın kendisini bakıma ihtiyacı var genç Halini Maske yapsınlar yönetmen aynı Terminator gibi yapsalar güzel olur Arnold filmde hem ya?lı görünüyordu hemde genç Hali Terminator filmlerini izlediğseniz anlarsınız
Matrix 3ten hemen sonrasını çekecekleri ne malum belki 10 sene sonrası olacak.Tek dert adamın yaşlı görünmesi olsun...

BSC Misafiri

1.6.2020 16:42:13

0
Bi korkum var SJW yaparlar mı diye de.. Wachowski'ler o kadar da uçmamıştır diye düşünüyorum.. Umut ediyorum.

kuzgun_

1.6.2020 15:13:43

0
ne çıksa 2021'e tarih atıyorlar... ne çektik bu 2020'den

Psxx

1.6.2020 15:04:06

0
Merak la bekliyoruz ablacim

19952020

1.6.2020 14:07:36

0
Keanu Reeves Matrix 4 de genç Hali olursa daha çılgın olur Keanu Reeves Matrix 3lemede genç gibi duruyordu adamın öyle Halini seviyordum simdi ise John Wick gibi duruyor hala bu adamın kendisini bakıma ihtiyacı var genç Halini Maske yapsınlar yönetmen aynı Terminator gibi yapsalar güzel olur Arnold filmde hem ya?lı görünüyordu hemde genç Hali Terminator filmlerini izlediğseniz anlarsınız

BSC Misafiri

1.6.2020 13:47:51

0
Ablam abim teyzam amcam kurban olsunlar çılgın olacak diye içine etmeyiniz. Hani ilk film kalitesinin yarısına ben tavım :) Yeter ki bozmayın.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Film Haberleri
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız