Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Laika: Aged Through Blood, PC için 19 Ekim'de Yayınlanıyor

 
 
Yayıncı Headup Games ve geliştirici Brainwash Gang, Laika: Aged Through Blood'ın 19 Ekim'de Steam, Epic Games Store ve GOG aracılığıyla PC için çıkış yapacağını duyurdu. PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One ve Switch sürümleri daha sonraki bir tarihte yayınlanacak.
 
Laika: Aged Through Blood, kıyamet sonrası bir çölde geçen batıdan ilham alan bir motorvanyadır. İşgalci güçler tarafından ezilen bir kabilenin hikayesi ve halkının kaybettiklerini geri almak için sonsuz bir intikam yoluna inen bir anne çakal savaşçının kişisel hikayesi.
 
Oyunda motosikletinizle, elle çizilmiş devasa dünyada sürüp savaşıcaksınız. Kumlu çöllerde tehlikeli atlayışlar gerçekleştirin, düşmanları ağır çekimde vurun ve ters takla atarak silahınızı yeniden doldurun! Beceriye dayalı güçlendirmeleri kullanın ve büyük patronlara karşı zorlu savaşlara devam edin!
 
Duyuru Fragmanı
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Laika: Aged Through Blood PC macera
Macera Oyunu Saltsea Chronicles, Konsollar ve PC'ye 12 Ekim'de Geliyor Forza Motorsport Çıkış Gününden Önce Korsana Yenik Düştü

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız