Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

LOTRO: Rise Of Isengard'a Draigoch Raid'i Videosu

Dragoich, korkutucu büyük ejderlerden biri.

     Çıktığından bu yana dört sene geçen ve F2P - Pay2Play hibrid modeline geçerek piyasadaki en çok üyeye sahip üçüncü online oyun olma şerefine sahip olan Lord of the Rings Online, Rise of Isengard ek paketi ile genişliyor. Üç büyük bölge, Isengard epik görevleri haricinde oyuna bir de 24 kişilik raid ekleniyor.
 
     The Hobbit'in meşhur Smaug'u gibi Büyük Ejderler'den olan Draigoch, dağın içindeki ininde devasa altından hazinesi üzerinde uyuyor. Ta ki biz gelene kadar. Kapalı beta'nın yasaklarının kalkması ile ortaya çıkan raid videosu oldukça ilgi çekici. Lip-sync (dudak senkronizasyonu)'na sahip olan Draigoch etkileyici sesi ile ürkütüyor. Devasa mağarasında savaştığnız ejderi yorgun düşürüp mağarasına girerek, kendisi ile dövüşmeniz de gerekiyor. Ancak bir sorun var, Draigoch alevli nefesi ile her yeri ateşe veriyor! Beta'da oynayan oyuncuların oldukça etkileyici bir raid olduğunu belirttikleri Draigoc Lairs , 27 Eylül'de Rise of Isengard ile beraber geliyor.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Lotro.com Tirbune Games MMO RPG Lord of the Rings : Online Rise of Isengard Saruman Lord of the Rings Tolkien Draigoch
Bioshock: Infinite'in Ballroom Sahnesinin Yapılışı SW: Old Republic İçin 10 Dakikalık PVP Videosu

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Lord of The Rings Online
+ TAKİBE
AL
9 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız