Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

LEGO Jurassic World Eylül'de Nintendo Switch'e Geliyor

 
Yayıncı Warner Bros. Interactive ve geliştirici TT Games, LEGO Jurassic World'ün Nintendo Switch'e geleceğini duyurdu.

17 Eylül'de Kuzey Amerika, 20 Eylül'de Avrupa'da çıkacak. Nintendo Switch versiyonu daha önce yayınlanmış olan üç indirilebilir içerik paketine sahip olacak.

Oyunun tanıtım yazısı:
 

Jurassic Park, The Lost World: Jurassic Park ve Jurassic Park III'ün yanı sıra merakla beklenen Jurassic World'ün de epik hikayelerini devam ettiren LEGO Jurassic World oyuncuların dört Jurassic filminden de en unutulmaz anları tekrar yaşayabilecekleri ilk video oyunudur.
 
Oyun Özellikleri:

LEGO ile canlandırılan ve TT Games'in klasik LEGO mizahıyla dolu bu macera filmlerdeki unutulmaz sahneleri ve aksiyon sekanslarını canlandırarak oyunculara bu anları oynama imkanı verecek ve Isla Nublar ve Isla Sorna'nın geniş arazilerini dilediklerince gezmelerini sağlayacak

Dört Jurassic filminden önemli anları yaşayın: Yapımı 65 milyon yıl süren bir macera - şimdi klasik LEGO tuğlaları eğlencesiyle!

LEGO dinozorları ile ortalığı yakıp yıkın: Dost Triceraptor, ölümcül Raptor, vahşi Compy ve hatta kudretli T-rex dahil olmak üzere 20 dinozor arasından seçim yapın.

Kendi dinozor koleksiyonunuzu kurun: LEGO amber toplayın ve DNA ile oynayarak Dilophosaurus Rex gibi tamamen orijinal dinozorlar yaratın.

Isla Nublar ve Isla Sorna'yı gezin: Özel Free Play görevlerini tamamlarken benzersiz dinozorlarınızı görücüye çıkarın.

Aileniz ve arkadaşlarınızla oynayın: İstediğiniz zaman oyuna girip çıkabilirsiniz.(Konsollarda) 

 
Nintendo Switch versiyonu duyuru fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.  

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Nintendo Everything Nintendo NX Nintendo X NX Yeni nesil konsol 2016
Downwell, Slay the Spire, Pandemic ve Daha Fazlası Xbox Game Pass'e Geliyor Kill La Kill'in Yapımcısı Oyunun Hikaye Modunun Yayınlanmasını Yasakladı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Nintendo Switch
+ TAKİBE
AL
9 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız