Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

LEC 2020 Yaz Mevsimi'nde Lig Aşaması Tamamlandı

 
     League of Legends Avrupa Şampiyonası (LEC) 2020 Yaz Mevsimi'nde 8. haftanın ardından lig aşaması tamamlandı. Sıralamada yer alan ilk 6 takım Playoff etabına yükseldi.
 
     Rogue, 13 galibiyet ve 5 mağlubiyet sayısıyla lig aşamasını 1. sırada tamamladı. 2. MAD Lions, 3. G2 Esports, 4. fnatic, 5. SK Gaming ve 6. FC Schalke 04 oldu. 
 
     Playoff karşılaşmaları 21 Ağustos Cumartesi günü oynanacak. Eşleşmeler ise Kazananlar ve Kaybedenler olarak 2 etapta belirlendi. Kazananlar etabında Rogue - fnatic, G2 - MAD Lions, Kaybedenler etabında SK Gaming - FC Schalke 04 karşı karşıya gelecek. Kazananlar etabı galibi doğrudan yarı finale yükselirken Kaybedenler etabı 2 aşamadan oluşacak. Playoff etabında sıralamaya giren ilk 3 Avrupa takımı doğrudan Worlds 2020 turnuvasına katılırken 4. sıradaki takım Worlds 2020 elemelerine katılma hakkı kazanacak.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
league of legends riot games pc rts mmo
Rockstar, Red Dead Online'ın Yeni Güncellemesinden Sonra Ortaya Çıkan Sorunları Çözmeye Çalışıyor Minecraft Dungeons'ın Creeping Winter DLC'si 8 Eylül'de Çıkacak

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
League of Legends
+ TAKİBE
AL
43 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız