Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

LCS 2020 Yaz Mevsimi'nde Lig Aşaması Tamamlandı

 
      League of Legends Kuzey Amerika Şampiyonluk Ligi LCS, 2020 Yaz Mevsimi'nde 9. haftanın ardından lig aşaması tamamlandı. Sıralamada yer alan Team Liquid, Cloud9, FlyQuest, Team SoloMid, Golden Guardians, Evil Geniuses, 100 Thieves ve Dignitas Playoff'lara yükselirken Counter Logic Gaming ve Immortals ligi sonuncu tamamladı.
 
     Team Liquid, 15 galibiyet ve 3 mağlubiyet sayısıyla lig aşamasını 1. sırada tamamladı. 2. Cloud9, 3. FlyQuest, 4. Team SoloMid, 5. Golden Guardians, 6. Evil Geniuses, 7. 100 Thieves ve 8. Dignitas oldu.
 
     Eşit galibiyet sayısına sahip Dignitas ve Counter Logic Gaming, 8.'lik için Tiebreak karşılaşması oynadı. Karşılaşmanın sonucunda galibiyet elde eden Dignitas, lig aşamasını 8. sırada tamamlayarak Playoff'lara yükseldi. 
 
 
 
     Playoff karşılaşmaları 13 Ağustos Perşembe günü oynanacak. Eşleşmeler ise Kazananlar ve Kaybedenler olarak 2 etapta belirlendi. Kazananlar etabında FlyQuest ve Evil Geniuses, Team SoloMid ve Golden Guardians karşı karşıya gelecek. Galibiyet elde eden takımlar, üst turda Team Liquid ve Cloud9'ın rakibi olurken mağlup olan takımlar Kaybedenler turunda Dignitas ve 100 Thieves'in rakibi olacak.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
league of legends riot games pc rts mmo
The Last of Us Part II Grounded Güncellemesi 13 Ağustos'ta Yayınlanacak Cloud Chamber İş İlanları BioShock 4'ün Yeni ve Fantastik Bir Dünyada Geçeceğini İşaret Ediyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
League of Legends
+ TAKİBE
AL
43 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız