Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

LCS 2020 Yaz Mevsimi Tamamlandı

 
     League of Legends Kuzey Amerika Şampiyonluk Ligi (LCS), 2020 Yaz Mevsimi Playoff karşılaşmaları tamamlandı.  LCS 2020 Yaz Mevsimi finalinde Team SoloMid, FlyQuest takımını 3-2 yenerek LCS 2020 Yaz Mevsimi şampiyonu oldu ve Worlds 2020 turnuvasına katılma hakkı elde etti.
 
LCS'den Dünya Şampiyonası 2020 biletini elde eden takımlar; TSM, FlyQuest ve Team Liquid oldu. 
 
     Playoff mücadelesinde; FlyQuest ve Team SoloMid üst turda yer aldı. FlyQuest, Playoff 1. ve 2. haftalarında Evil Geniuses 3-2, Cloud9'ı ise 3-1 mağlup ederek yarı finale yükseldi. Yarı finalde Team Liquid ile karşı karşıya gelen FlyQuest, rakibi 3-2 yenerek büyük finale adını yazdıran ilk takım oldu.
 
     Team SoloMid ise Playoff 1. haftasında Golden Guardians'a 3-0 yenilgisinin ardından alt tura düştü. Burada üst turda Team Liquid'e yenilen Golden Guardians ile yeniden eşleşti. Bu sefer rövanşı 3-2 kazanan Team SoloMid oldu. Playoff 3. haftasında alt tur çeyrek finalinde Cloud9 ile karşı karşıya gelen Team SoloMid, rakibini 3-1 yenerek alt tur yarı finaline yükseldi. Team SoloMid'in alt tur yarı finalinde rakibi Team Liquid oldu. Karşılaşmanın sonucunda Team SoloMid, Team Liquid'i 3-2 yenerek finalde FlyQuest'in rakibi oldu. 
 
 
 
     FlyQuest - Team SoloMid arasında oynanan LCS 2020 Yaz Mevsimi finalinde Team SoloMid, FlyQuest'i 3-2 mağlup etmeyi başardı ve LCS 2020 Yaz Mevsimi şampiyonu oldu.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
league of legends riot games pc rts mmo
Shadow Man: Remastered, Blade Runner: Enhanced Edition ve System Shock Remake'ten Yeni Fragmanlar Bu Hafta Çıkacak Oyunlar (7 Eylül - 13 Eylül)

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
League of Legends
+ TAKİBE
AL
43 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız